Se vinde baza de la Săftica


-->
După ce am anunțat mai devreme că Dinamo va fi cedat unui grup de investitori, Ionuț Negoiță a ajuns și el la un acord pentru cedarea terenului de la Săftica.

Un grup de investitori, printre care și Red Lion, vehiculul de investiții al partenerilor grupului imobiliar „One”, este foarte aproape să preia Dinamo, informație dezvăluită de ProSport.

Asta nu e tot! Ionuț Negoiță, fostul patron de la Dinamo care deține 50% din baza de la Săftica, este și el aproape să cedeze terenul pe care îl deține către Diya William Shoucair, directorul general al firmei Farm Tech România.

Conform GSP.ro, Diya William Shoucair s-a înțeles cu Ionuț Negoiță pentru terenul de la Săftica, dar nu se știe dacă omul de afaceri libanez va folosi terenul pentru investiții proprii sau pentru a sări în ajutorul clubului din „Ștefan cel Mare”.

„În principiu ne-am înțeles, mai rămâne să stabilim soluția juridică”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

Ionuț Negoiță deține 50% din baza de la Săftica, partea unde a fost reabilitată clădirea unde au stat jucătorii lui Dinamo în ultima perioadă, dar unde nu mai au acces după ce contractul dintre club și fostul acționar a expirat.

Ionuț Negoiță anunțase în momentul în care baza de la Săftica a fost modernizată că a investit aproximativ 200.000 de euro penttru ca jucătorii să aibă parte de cele mai bune condiții.

După ce Ionuț Negoiță i-a evacuat de la zona renovată de el, jucătorii se antrenează în cealaltă jumătate de bază, cu terenurile de antrenament, care este deținută de clubul Dinamo.

Citește și:

Florin Busuioc merge cu tramvaiul la serviciu: ”Aceleași fețe”

Previous Se pregătește marea lovitură
Next Vlad Iacob oferă ultimele detalii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *