SE TEM DE DINAMO Marca a descoperit pe cine trebuie să blocheze Bilbao


Spaniolii de la cunoscutul ziar Marca au făcut astăzi o analiză a echipei Dinamo pe care bascii de la Athletic Bilbao o va întâlni în turul III preliminar al Europa League. Meciul tur va fi pe 27 iulie la București și meciul retur va fi pe 3 august în Spania.

„Antrenorul Cosmin Contra, fost fundaș la Alaves, Atletico și Getafe, cunoaște foarte bine Bilbao și îl are printre atuuri pe un fotbalist cu pedigree: Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, fost jucător la Barcelona.

Rivaldo Junior a semnat cu Dinamo în februarie. Cu numărul 9 pe spate și cu contract până în 2020, este unul dintre principalele argumente ofensive ale echipei lui Contra. Altul este Juan Albin, un cunoscut al Ligii Spaniole, acesta jucând la Getafe și Espanyol.

Nu este singurul dezavantaj al lui Bilbao. Echipa va ajunge la București cu mai puține meciuri oficiale decât Dinamo, care va avea 3 săptămâni în plus. Un alt dezavantaj pentru Bilbao va fi zborul lung, care va dura aproximativ 3 ore.

Cei de la Dinamo spun că Bilbao este cel mai greu adversar posibil, iar în Spania senzația este aceeași”, notează ziariștii de la Marca conform gsp.ro.

 Citește și:

GLOBALIZARE Fotbaliști de pe 5 continente la Dinamo. Explicația lui Mutu

-->
Previous Mutu și MM, contre pe tema arbitrajului
Next EXCLUSIV Schimbări importante la stadion. Ce spune Monica Iagăr despre o nouă arenă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *