Se strânge lațul. Pablo Cortacero, la momentul adevărului. Reacție de ultimă oră


Pablo Cortacero continuă să mintă suporterii pe rețelele de socializare spunând că presa face rău clubului, când cel mai mare rău făcut lui Dinamo în ultima vreme l-au făcut chiar ei! Au venit la Dinamo ca niște conquistadori, dar n-au fost în stare nici să-i achite leul lui Negoiță și lasă angajații clubului să moară de foame neplătiți de luni bune în timp ce din Spania s-a hotărât cine să-și ia și cine nu salariul, preferențial, din drepturile TV.

De pe 13 august, de când a preluat clubul, Cortacero n-a virat niciun ban în conturile clubului, iar astăzi s-a dat primul avertisment oficial de către departamentul de licențiere al FRF că sunt probleme grave la echipă.

“Ce se poate face în momentul acesta? Există un termen de grație prin care clubul poate achita sau amâna cu acordul creditorilor datoriile restante la 30 septembrie. Este un raport făcut pe baza monitorizării la 30 septembrie. Conform regulamentului, pot achita sumele până la 30 noiembrie.

Ei au recunoscut la 30 septembrie respectivele datorii, deci nu mai pot deschide niciun litigiu. Pot doar să le amâne sau să le plătească. Dacă la 30 noiembrie nu sunt achitate, Dinamo va suporta o depunctare de 3 puncte pentru fiecare dintre cerințele încălcate. Mi-ați spus de două articole, 60 și 61, înseamnă 6 puncte.

Deci vor pierde 6 puncte, monitorizarea se încheie cu această sancțiune, dar în martie vine licențierea. Dacă datoriile vor persista și nu vor fi achitate, inclusiv cele la 31 decembrie, vor fi probleme mari”, a explicat Viorel Duru pentru FANATIK.

Cu toate aceste probleme, Cortacero nu a trimis niciun ban, dar și-a găsit din nou timp să răspundă suporterilor pe rețelele de socializare.

”-Bună, este adevărat că ai abandonat proiectul Dinamo?

Totul este o minciună a presei care continuă să facă foarte mult rău. Noi continuăm să muncim și încercăm cât mai repede posibil să ieșim din situația asta sportivă. Se tem de noi. Pregătim cu avocații clubului să facem majorarea de capital și să convocăm acționarii. Dar jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren decât atât”, a răspuns Pablo Cortacero astăzi lui Sorin Milan pe facebook messenger.

Citește și:

VIDEO Emoția pură a Episcopului Macarie al Europei de Nord: scrisoarea trimisă de copilul Nectarie lui Iisus Hristos

Previous S-a aflat cine este în spatele lui Cortacero: ”Au verificat”
Next Un dinamovist trage un semnal de alarmă: ”Spaniolii nu mai răspund la telefon”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *