Se sfâșie între ei! De la ce s-au certat Bălănescu cu Prunea


Nu știm dacă suporterii dinamoviști se bucură, dar doi dintre cei mai huliți oameni din conducerea clubului, Bogdan Bălănescu și Florin Prunea, au ajuns să aibă o relație tensionată după ultimele zile în Ștefan cel Mare. Mai multe, sursele Telekom Sport afirmă că Bălănescu și-ar fi înaintat demisia, vrea să plece de la club, doar că Ionuț Negoiță i-a cerut să rămână!

Bălănescu a interacționat cu impresara Anamaria Prodan spre a-l aduce de astăzi pe Leo Grozavu la discuții, apoi să antreneze echipa. Doar că Florin Prunea a aflat și s-a opus mutării! Sursele Digi Sport afirmă că managerul general a fost sunat de Anamaria care ar fi solicitat un bonus de 20.000 de euro pentru că Grozavu va veni la Dinamo. De aici, iureș, scandal, iar varianta Leo a picat, din nou. Prunea l-a acuzat pe Bălănescu că încearcă să-l saboteze, discuțiile au ajuns până la patron și-n tot acest haos creat, doar echipa are de pierdut.

hotel iceberg balcic-->

Tocmai de aceea ca să puncteze la impresia artistică, fostul portar l-ar fi propus pe Dario Bonetti, știind că italianul e pe placul fanilor.

Citește și:

Fotbal? Nu, bâlci! Cine l-a refuzat pe Grozavu și de ce

Previous O nouă versiune, aproape de a se realiza: un antrenor iubit de fani
Next Sfaturi pentru ”câini” de la cei care i-au învins

1 Comment

  1. Avatar
    Patriche Iulian
    august 12, 2019
    Răspunde

    Nu, suporterii dinamovisti nu se bucura pentru haosul in care a ajuns marea lor iubire, DINAMO. Suporterii dinamovisti se vor bucura doar atunci cand nu vor mai fi la DINAMO urmatorii: Negoita, Balanescu, Iorga, Raduta, Prunea, Danciulescu, Neagoe, Moga si ceilalti care au contribuit la dezastrul actual. Suporterii dinamovisti se vor bucura cand va reveni „fomica – dolarica” MIRCEA REDNIC – UNICUL!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *