Se schimbă polii de putere. În cine are încredere totală Negoiță


Deși s-ar crede că după conflictul dintre Bogdan Bălănescu și Florin Prunea primul a ieșit câștigător, de fapt altul este omul care are în acest moment puteri depline la Dinamo.

Așa cum am scris de luna trecută, când v-am asigurat că Dusan Uhrin nu pleacă nici dacă ratează play-off-ul, Ionuț Negoiță îl apreciază foarte mult pe omul care a readus cât de cât fotbalul în Ștefan cel Mare după un început de sezon dezastruos sub bagheta lui Eugen Neagoe și apoi a staff-ului său.

Ionuț Negoiță îl vede pe Dusan Uhrin omul potrivit la locul potrivit. Nu cere investiții mari, mai exact vrea doar 3 jucători în această pauză, a șlefuit niște jucători cu salarii mici în care nimeni nu mai credea și a renunțat la cei cu salarii mari și mai mult decât antrenorul nu s-a opus niciun moment la plecarea lui Dan Nistor, fiind convins că va găsi soluții pentru înlocuirea lui.

”Sunt dezamăgit”, s-a rezumat cehul să spună pentru doardinamo.ro în momentul în care a fost anunțat în presă transferul lui Nistor. Spera ca fotbalistul să-și dorească să rămână la Dinamo, dar cum asta nu s-a întâmplat, nu s-a opus. Ieri s-a renunțat și la Klimavicius, omul care a gafat grav în mandatul lui Uhrin.

Iar Negoiță i-a dat mână liberă lui Uhrin să facă ce vrea la Dinamo și mizează 100% pe antrenorul ceh de 52 de ani!

Citește și:

Simona știe cu cine va juca la Adelaide

-->
Previous Florin Prunea și Ionel Dănciulescu, decizie importantă
Next Negoiță, ușor influențabil. Decizie ciudată luată de omul de afaceri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *