Se schimbă conducerea la Dinamo? ”Aș fi chiar mai sus”


Apele sunt tulburi în Ștefan cel Mare după ratarea play-off-ului dar lucrurile încep să se așeze, ușor, ușor, pe un făgaș normal. Se pare că o mutare decisivă o va face Ionuț Negoiță săptămâna aceasta, când are de gând să pună un nou director general la club.

„Nu am primit nicio ofertă concretă de a deveni director general la Dinamo. Asta ar însemna să am putere decizională, iar oamenii de acolo să aibă încredere în deciziile mele. Aş fi numărul doi în club, pe acelaşi palier cu Alexandru David. Sau poate chiar mai sus.

Dar deocamdată discutăm în van, pentru că nu am o propunere oficială. A fost o discuţie în iarnă între mine şi domnul Negoiţă, dar nu s-a mers mai departe. Dacă ar fi să fie, nu ştiu dacă aş accepta sau nu. Aş vrea doar în măsura în care s-ar respecta lucrurile despre care am vorbit mai devreme. Mă interesează să fiu întrebat şi să iau decizii”, a spus Dănciulescu, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

„Eu deocamdată fac ceea ce ştiu mai bine şi îmi place ceea ce fac. Dacă e nevoie de mine la birouri, să iau decizii, mă duc”. Ionel Dănciulescu

-->
Previous Primul conducător care a plecat din Ștefan cel Mare
Next Dănciulescu a aflat cine sunt investitorii din Orient. Ce spune despre ei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *