Se retrage un fost idol din „Ștefan cel Mare”


O veste surprinzătoare vine pentru fanii lui Dinamo. Ștefan Radu, mijlocașul lui Lazio, plecat în Italia de la Dinamo, a confirmat că mai are doar câteva luni până va pune ghetele în cui.

Ștefan Radu a devenit unul din idolii fanilor lui Lazio. După transferul de la Dinamo, din 2008, a jucat 15 ani în tricoul biancocelestilor și a primit și supranumele de „The Boss”. Fundașul român a anunțat că se va retrage la vară.

Ce a spus „Fane”?

„La finalul anului trecut am decis că acesta va fi ultimul meu sezon. Pot să confirm, după câteva luni, că a venit timpul să spun la revedere fotbalului. Sper că Lazio va putea avea mai multe momente de satisfacție în următorii ani, acesta este cel mai important lucru. Au trecut mulți ani, nici nu mai știu câți. Am și regrete, dar momentele bune le depășesc pe cele rele.

Am fost un copil la prima experiență departe de casă, am venit singur cu o valiză. Nici nu visam că o să ajung să rezist aici atâta timp, nu credeam că așa ceva este posbil. Clubul are toate meritele pentru cum am crescut eu. Lazio a ocupat tot timpul locurile fruntașe din clasament și a încercat, în fiecare an, să progreseze. Sunt fericit că am avut șansa să câștig în acest tricou și să devin jucătorul cu cele mai multe prezențe în istoria acestui club minunat.

Sper ca Milinkovic-Savic să-mi bată recordul într-o zi, mereu îi spun, va fi un moment frumos pentru toată lumea. Cât despre viitorul meu, nu știu ce să zic. Nu m-am decis încă, sezonul este încă lung și prioritatea mea este să rămân focusat pe echipă și să avem rezultate bune până la finalul campionatului”, a declarat fostul dinamovist pentru Cittaceleste.it.

În tricoul lui Lazio, Ștefan Radu a avut 426 de prezențe, a marcat 8 goluri și a pasat decisiv la alte 21. Pentru Dinamo, fundașul a jucat de 77 de ori și a înscris două goluri.

Citește și

Ricardo Grigore a încheiat-o cu Craiova

 

 

 

 

 

 

Previous Cum ar fi? Negoiță ar reveni la Dinamo
Next FANII DINAMOVIȘTI, NIȘTE EROI

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *