Se mărește acționariatul lui Dinamo


Dinamoviștii nu transferă pe teren, ci la oficială. Eugen Voicu, omul ajuns la începutul anului în clubul alb-roșu, a anunțat că 3 noi oameni de afaceri se vor alătura proiectului de la Dinamo.

Proiectul lui Dinamo prinde contur. 3 oameni de afaceri vor deveni acționari în perioada următoare. Anunțul a fost făcut de Eugen Voicu. „Red&White a fost o companie care făcea parte dintr-un plan suport pentru clubul Dinamo, dar care trebuia să aibă alt rol. Noi am intervenit rapid în viața lui Dinamo în momentul în care am văzut că nu se întâmplă nimic și clubul este aproape de faliment. Red&White este acționar majoritar în clubul Dinamo și are 5 acționari. Vrem să ne extindem în continuare și suntem în discuții cu mai mulți investitori. În documente, eu cu domnul Andrei Nicolescu suntem acționari, dar în următoarele zile vor fi și Dan Gătăianțu, care este CFO-ul clubului, cu o contribuție de aproximativ 4%, și alți doi acționari care au venit prin niște companii: Claudiu Florică și Bogdan Pavel. Vor avea un pachet de aproximativ 10% fiecare”, a declarat Voicu la RD1948.

În acest moment, Red&White 2022 Management deține 80,87% din acțiuni, iar Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” – 12,06%. Nicolae Badea (7,03%), Dorin Șerdean (0,1%) și Cornel Dinu (0,03%) sunt ceilalți acționari. Dan Gătăianțu este Chief Financiar Officer la Dinamo, în timp ce Bogdan Pavel deține grupul de distribuție Pharmnet. Claudiu Florică a mai dorit să cumpere acțiuni la Dinamo, iar acum va face acest pas.

Citește și

Dinamo putea încasa bani de pe urma lui Sorescu. La fel ca în 2022!

 

 

Previous Dinamo a uitat să câștige! Doar egal cu Dejul
Next Oțelul-Dinamo, echipele probabile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *