Se mai pregătesc încă 3 transferuri


-->

Deși Dinamo nu are permisiunea de a face transferuri, acest lucru nu îi împiedică pe membrii echipei să pregătească strategia pentru perioada de mercato. În ziua de ieri, 27 iunie, formația de la „Ștefan cel Mare” a prezentat jucătorul Hakim Abdallah (25 de ani), însă fără a-l înregistra oficial.

Astăzi, ProSport a aflat că bucureștenii sunt în discuții cu încă doi fotbaliști. Unul dintre aceștia, un portar, se află deja în cantonamentul din Slovenia, în timp ce cel de-al doilea, care și-a făcut studiile în Anglia, se află momentan în stadiul de negocieri.

În plus, conform unei informații ale aceleiași surse, Dinamo manifestă un interes pentru Dennis Politic, un fotbalist care este sub contract cu Cremonese și care, în trecut, a evoluat la echipele de juniori ale lui Manchester United.

În continuare, ProSport a dezvăluit alte astăzi alte 3 ținte ale clubului care tocmai a obținut promovarea în Superligă.

Adnan Golubovic (27 de ani), un portar cu dublă cetățenie slovenă și bosniacă, care a câștigat două Cupe ale Sloveniei și care devine liber de contract pe 30 iunie, este una dintre persoanele cu care Dinamo poartă negocieri. Golubovic se antrenează deja cu echipa în cantonament.

În paralel, Dinamo este în discuții și cu Bogdan Marian (18 ani), un fotbalist polivalent care poate juca pe banda stângă, fie ca mijlocaș ofensiv, fie ca fundaș. Marian, originar din Baia Mare, a fost membru al echipei Watford din Championship timp de 11 ani.

Astăzi, tânărul a declarat:

„M-am dus la Leicester City, mă antrenez cu ei, cu U21, pentru că vor să-mi ofere un contract. Încă aștept și o ofertă de la Dinamo. Trebuia să merg în cantonamentul lor din Slovenia, dar până la urmă nu m-am mai dus.”, a declarat acesta pentru sport.ro astăzi.

Cel de-al treilea jucător dorit este Aleks Petkov (23 de ani), un fotbalist bulgar care a evoluat recent la echipa Arda Kardzhali în prima ligă din Bulgaria. Sursele ProSport au confirmat că fundașul central urmează să sosească în București însoțit de impresarul său și să fie prezentat oficial. Acesta este cotat la 700.000€.

Citește și:

Paula Seling a făcut show în Bulgaria la Reina del Mar

Previous Doi noi jucători se vor alătura lotului
Next Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *