Se lămurește situația lui Fabbrini: ”Acesta e ultimul lui meci”


Dinamo s-a arătat interesată de a-l transfera pe Diego Fabbrini, mijlocașul ofensiv al Botoșaniului, care în acest moment joacă împotriva ”câinilor” în Moldova. Mircea Rednic a acuzat scurgerea unor informații privind această mutare care periclitează afacerea.

Fabbrini a fost luat în primire în această seară când de Nistor, când de Sorescu, iar italianul a fost cel mai faultat fotbalist de către ”câini”. În privința situației sale, președintele Botoșaniului, Valeriu Iftime, a anunțat înainte de partidă: ”Acesta e ultimul lui meci la noi, va pleca. Din ceea ce am vorbit cu el, ne pare rău că pierdem un asemenea fotbalist de calitate, dar ne bucurăm că nu-l vom avea ca adversar în Liga 1. Nu va merge la Dinamo, pleacă în străinătate. Am înțeles că în Bulgaria”.

S-a vorbit de interesul pe care ȚSKA Sofia l-a arătat față de el, iar impresarul Florin Manea chiar declara pentru doardinamo.ro că bulgarii i-ar oferi 270.000 de euro pe an. Diego n-a răspuns la oferta roș-albilor, probabil va da un răspuns clar după meci, însă nu se estimează că va fi fericit pentru bucureșteni. În plus, Ianis Zicu a anunțat la Digi Sport: ”Dacă mai așteaptă un pic, poate merge în Coreea de Sud sau în Japonia, m-a întrebat un impresar de acolo de el, doar că perioada de transferuri începe mai târziu acolo. I-ar da 500.000 de euro!”.

Citește și:

Ghici pe ce se dă vina după meciul de la Botoșani?

-->
Previous Dinamo, obligată să bată la Botoșani pentru locul 1. Echipele probabile
Next Ghici pe ce se dă vina după meciul de la Botoșani?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *