Se întoarce un fost acționar? De ce ar depinde totul


Dinamo trece prin cel mai prost moment din istorie și apar tot felul de variante pentru preluarea clubului din Ștefan cel Mare. Dacă ne-am convins cu toții că Horia Sabo nu este o variantă pentru a deveni acționarul majoritar al lui Dinamo, Claudiu Florică este încă în negocieri, un alt om de afaceri poate să intre din nou în scenă. Este vorba despre Cristi Borcea, care pe 2 septembrie are un nou termen de judecată și ar putea fi eliberat din penitenciar.

”Prin situaţia prin care trece acum… nu cred că s-ar mai adapta. E destul de greu acum, te expui unui risc destul de mare. Eu cred că i-a ajuns, deşi ştiu că ar vrea să se întoarcă. Dacă nu ar fi existat problemele acestea, eu cred că ar fi preluat din nou echipa Dinamo. Nu singur, cred că împreună cu domnul Badea ar fi făcut asta”, a declarat Cristi Pulhac la Prosport Live.

hotel iceberg balcic-->

Patrick Borcea, primul fiu al fostului acționar al lui Dinamo își dorește enorm să se implice din nou la clubul său de suflet. El declara anul trecut în exclusivitatea pentru doardinamo.ro că s-ar angaja și portar numai să vină să pună umărul la renașterea echipei din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Le e frică de suporteri! Ce măsuri ia Prunea după incidentele de la Balotești

Previous Le e frică de suporteri! Ce măsuri ia Prunea după incidentele de la Balotești
Next Unde a ajuns să joace Reda Jaadi. Vedeta româncă a plecat să-i fie alături

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *