Se întoarce la Dinamo? Unul dintre cei mai apreciați ”câini” este liber de contract


-->
Dinamo are ocazia să aducă înapoi unul dintre cei mai buni fundași centrali care au trecut în ultimii ani în Liga 1. Ante Puljic, fostul fundaș al celor de la Dinamo, și-a încheiat aventura la Tom Tomsk, formație din a doua ligă a Rusiei. Croatul evolua pentru ruși din 2016, unde a ajuns imediat după despărțirea de echipa din Ștefan cel Mare, anunță gsp.ro.

Curtat inclusiv de Gigi Becali după plecarea din „Ștefan cel Mare”, Puljic a ales însă un transfer la Tom Tomsk, unde câștiga 45.000 de euro pe lună. În vârstă de 30 de ani, Puljic a evoluat de-a lungul carierei pentru NK Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo București și Tom Tomsk.

Fundașul croat a fost adus de Mircea Rednic la Dinamo, pentru care a evoluat în sezonul 2015-2016, împrumutat de la Gent. „Câinii” nu i-au mai putut satisface pretențiile financiare lui Puljic, iar acesta a părăsit echipa la finalul acelei ediții. În tricoul lui Dinamo, Puljic a bifat 28 de apariții și 2 goluri în toate competițiile. Acesta a jucat finala Cupei din 2016, pierdută de dinamoviști în fața CFR-ului la penalty-uri.

”De ce nu mă vedeam la Steaua? Fiindcă suporterii lui Dinamo m-au plăcut și respectat foarte mult, iar eu respect asemenea detalii. De aceea n-am acceptat să continuu discuțiile cu Steaua. La Tom Tomsk n-a fost doar chestie de bani, ci și faptul că joc într-o ligă foarte puternică, precum cea a Rusiei” Ante Puljic, fost fotbalist Dinamo – 25 iulie 2016

Citește și:

Pe câți „câini” se bazeaza Dinamo la Mediaș. Detalii despre bilete

Previous Cerere mare după prestația din derby
Next Pe câți "câini" se bazeaza Dinamo la Mediaș. Detalii despre bilete

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *