Se întoarce Dănciulescu? „Rednic vrea să lucrăm din nou.”


Odată cu revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo, s-a discutat și întoarcerea lui Ionel Dănciulescu. Fostul mare atacant e una dintre legendele clubului, însă ezită să dea un răspuns final. Fostul atacant, care lucrează acum la cealaltă Dinamo, cea a lui Nicolae Badea, a detaliat și motivele.

„La CS sunt sub contract până în vara viitoare. Se creează o falsă impresie, aceea că Dănciulescu a refuzat Dinamo. Niciodată n-am făcut lucrul acesta, mai ales când a fost vorba de nea Mircea sau de suporteri.

Ca să mă întorc la Dinamo, trebuie discutate anumite lucruri reale, palpabile. Am avut o discuție cu nea Mircea, dânsul vrea să lucrăm din nou, eu sunt dispus, dar trebuie să discutăm pe anumite chestiuni reale.

N-am discutat absolut nimic deocamdată. Cu domnul Mureșan am avut o singură discuție, la o săptămână după ce a fost instalat el. Am zis că nu voi închide niciodată ușa, că sunt dispus să revin oricând la Dinamo, dar asta a fost toată discuția și că vom mai discuta.

N-am mai avut nicio discuție. Nu știu dacă eu trebuia să sun, pentru că dânsul a fost cel care m-a sunat atunci. Atât și nimic mai mult”, a spus Dănciulescu la Fotbal Club.

În discuția din platou a intervenit și fostul coleg al lui Dănciulescu, Bogdan Stelea.

„Păi, Stelică, pe ce să mă duc? Spune-mi tu. Nu m-a întrebat nimeni în ce condiții m-aș duce, să îmi făcut cineva o ofertă reală. Abia atunci putem să vorbim. Eu nu uit nici faptul că cei de la CS Dinamo mi-au întins o mână când îmi era greu.

Am fost mereu un tip corect și loial, am mers până la capăt mereu, nu trădez de felul meu. Dar când este vorba de FC Dinamo, lucrurile se pot schimba și se poate discuta”, a precizat Dănciulescu.

„Nimeni nu-și dorește să fie de decor”

„Cu Mircea Rednic am mai lucrat și stiu exact ce trebuie să fac. Să urmăresc jucători, să discut cu jucătorii de afară, sigur că aș putea fi implicat în transferuri. Mircea Rednic, Ioan Andone, au fost antrenori care m-au întrebat mereu despre transferurile de la echipă.

Nimeni nu-și dorește să fie de decor. Am mai fost și eu de decor la început, atunci când am crezut și când mi s-au promis anumite lucruri la un moment dat.

Cred că, în momentul ăsta, problema lui Dinamo nu este dacă vine sau nu Ionel Dănciulescu. Sunt probleme mai grave. Când e vorba de Dinamo, sunt oameni care se gândesc la această echipă și nu se gândesc la latura financiară.

În insolvență se trăia mai bine la Dinamo decât atunci când nu era în insolvență. Și acum, la Dinamo, în insolvență, se trăiește destul de bine, cu niște salarii bunicele, plătite la timp”, a explicat Dănciulescu.

Citește și:

Liviu Pleșoianu ironic cu Marcel Ciolacu după mesajul pro-Iohannis: ”Șoc năprasnic. Of, ce surpriză!”

Previous Încă un jucător așteptat săptămâna aceasta
Next Rednic a găsit și mijlocaș ofensiv. E sârb și ultima dată a jucat în Jupiler League

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *