Se implică Mircea Lucescu la Dinamo? Mesaj cu subînțeles


La Dinamo se caută în continuare soluții pentru a prelua cineva clubul de la Ionuț Negoiță, care de când a venit la echipă nu a reușit să ia decât un singur trofeu, Cupa Ligii, în 2017, competiție care s-a desființat după ce ”câinii” au câștigat. Cornel Dinu îi trimite un mesaj public cu subînțeles lui Mircea Lucescu, pe care-l roagă să se implice financiar la echipa din Ștefan cel Mare.

„Dacă Dinamo incontestabil ne-a dat mult și noi ar trebui să răspundem acum pe măsură. S-ar crea un ciclu de onoare. M-ai ajutat, te ajut și eu. Este valabil și pentru cei puțini care au acum din fotbalul început și desăvârșit la Dinamo capacități financiare cu multe zerouri. Cred că și acești puțini ar trebui să dea și ei lui Dinamo o mică parte din această forță financiară.

Mai ales acum, când e atâta nevoie. Și nu vor fi bani investiți în deșert. Recuperabili sută la sută și prin sistemul de cotizații ale suporterilor, sistem care va ajunge și în România. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Să nu uităm că văzând o forță reală a zeci de mii de oameni vor veni altfel și sponsorii, nu cu firimiturile de acum”, a spus Cornel Dinu pentru GSP.

Citește și:

TRANSFER Rednic vrea un jucător de la CFR Cluj. Ce șanse sunt

-->
Previous Alexa i-a suflat un jucător lui Rednic. Cu cine a semnat Dunărea Călărași
Next Jucătorul care l-a cucerit pe Rednic: ”Îl place foarte mult”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *