Se deschide o Academie Dinamo în SUA: ”Semnăm săptămâna viitoare” EXCLUSIV


Pablo Cortacero a promis că va face din Dinamo un club profesionist și mare așa cum a fost odată și că nu se va lăsa până nu va reuși acest lucru. A adus o armată de spanioli la Dinamo dintre care o parte se vor ocupa îndeaproape de noua Academie Dinamo, care este condusă de Marcos Rubino.

De asemenea, deși este în Spania, Pablo Cortacero se ocupă de acolo pentru a pune la punct proiectul pe care vrea să-l implementeze la Dinamo. Noul patron al lui Dinamo are și o surpriză pentru fanii dinamoviști. Va deschide o academie de fotbal în SUA pentru a forma jucători pentru clubul din Ștefan cel Mare.

”Vom deschide o Academie a lui Dinamo în Statele Unite ale Americii. Vom semna contractul săptămâna viitoare. Va fi în Houston, Texas și vom porni treaba de la anul. Vrem să descoperim tinere talente pentru a face din Dinamo un club și mai mare”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

În cel mai important oraș din statul Texas există echipa care joacă în MLS, Houston Dynamo, un club de fotbal profesionist care joacă pe stadionul BBVA. La academia de fotbal a acestui club este antrenor la patru grupe de băieți un fost campion cu Dinamo, Bogdan Onuț, care este stabilit din 2013 în SUA.

De asemenea, Pablo Cortacero a lămurit și zvonurile conform cărora spaniolii se gândesc la plecare.

”Noi am venit în România pentru a rămâne mulți ani și chiar dacă va fi să cumpărăm un alt club în Spania în viitor nu vom abandona sau lăsa Dinamo. Noi am venit aici, la Dinamo, pentru a face un club profesionist și pentru a sta foarte mult timp aici. Așa că suporterii să nu-și facă griji că gândul nostru este 100% la Dinamo și la a-i reda strălucirea de altă dată”, a specificat patronul lui Dinamo.

Citește și:

Sărbătoare la Dinamo. Vin banii astăzi de la spanioli EXCLUSIV

-->
Previous Dinamo are ofertă pentru una dintre vedetele aduse de Rufo Collado
Next Aleix Garcia, primele declarații în română: ”Sunt câine roșu” VIDEO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.