Se deschid porțile pentru spectatori


A trecut mai bine de un an de când fotbalul în România se joacă fără spectatori. Dinamo a jucat ultima oară cu fani în tribune la începutul lunii martie, anul 2020. Se disputa sfertul de finală cu Academica Clinceni, meci în Ștefan cel Mare, dar din calitate de oaspete. Cu Dușan Uhrin antrenor, Dinamo îi învingea pe ilfoveni cu 1-0 și ajungeau în semifinale.

După câteva luni apare din nou subiectul reîntoarcerii fanilor în tribune, de data aceasta cu mai multe șanse de reușită.

Vicepremierul Dan Barna (45 de ani) a anunțat că unul dintre meciurile rămase din Cupa României ar putea fi deschis pentru spectatorii vaccinați împotriva COVID-19.

Va fi ca un test, urmând ca un număr limitat de persoane vaccinate să poată intra pe stadion. Dan Barna nu a precizat însă dacă meciul la care face referire este cel dintre Dinamo și Astra, sau duelul Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CS Universitatea Craiova.

„Am propus – și este o propunere înaintată – ca în Cupa României, meciul care urmează să fie organizat în perioada următoare, să fie un eveniment fanion de test, la care să poată participa un număr limitat de persoane pe stadion. Dar doar persoane vaccinate. Intenționăm să redeschidem participarea publică la evenimentele sportive, cu condiția ca persoanele să fie vaccinate”, a declarat Dan Barna, într-o conferință de presă susținută la Sibiu.

Citește și:

Dusan Uhrin lăudat: „Și-a dat seama”

Previous Cosmin Moți despre revenirea la Dinamo: ”Aș vrea”
Next Dusan Uhrin lăudat: „Și-a dat seama”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *