Se cer schimbări majore după o nouă umilinţă


-->
Dacă umilinţa din turul cu Muntenegru a fost usturătoare, pentru meciul retur nu mai există cuvinte. Elevii lui Edi Iordănescu au fost distruşi pe stadionul Giuleşti, scor 0-3, de o naţională mult mai slab cotată. Mugosa, jucător în Coreea de Sud, a marcat un hat-trick.

În urma partidei de pe stadionul Giuleşti, care ne-a ”asigurat” ultimul loc după patru partide, Florin Răducioiu şi MM Stoica s-au dezlănţuit.

Fostul internaţional român a afirmat că, dacă ar fi preşedinte FRF, l-ar demite pe Edi Iordănescu, fiind de părere că acesta nu mai poate remedia situaţia.

De cealaltă parte, managerul general de la FCSB i-a transmis lui Burleanu că el şi ”acoliţii” săi ar trebui să demisioneze, luându-l la ţintă pe preşedintele FRF pentru starea în care a ajuns fotbalul românesc.

”Clasamentul e nemilos, un deazastru, un golaveraj…. mă uit pe celelalte cifre, e greu să spun… dacă as fi preşedinte, l-aş demite, am impresia că nu mai poate.

Îmi place de el, dar cred că e prea mare echipa naţională pentru el, l-aş demite, nu ştiu dacă mai poate face ceva.

Pe de altă parte, mă întreb dacă are rost să îl schibm acum, ne indreptăm către un dezastru total, deja e dezastru, dar va fi un dezastru total, nu ştiu dacă mai are rost să continui cu el, trebuie un antrenor cu care poţi să construieşti”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

Ce spune MM Stoica

”Demisia de onoare a preşedintelui FRF, împreună cu toţi cei care au contribuit la dezastrul ăsta, de ce?

Pentru că ne a explicat că schimbă mentalitatea, asta incompetenţă, demisia de onoare, dar asta e mai greu.

Burleanu acum să iasă să zică <<îmi asum acest dezastru>>, niciodată nu am fost aşa jos, dar mi-e teamă că nu o să se întâmple, o să vină cu un discurs gol, ca Ştefan Gheorghiu, şi o să zică doar cuvinte, nimic mai mult.

Să vina altul, cine? Selecţioner, nu preşedinte FRF, ar fi amatori. Şi-a făcut poze la Salonic cu Răzvan Lucescu, deşi se ştia că nu va reveni niciodată.

Praf în ochi, şi acum mai am puţin. Peterscu, <<bam, bam, bam>> 400.000 (n.r. clauza), nu plătim, ai ştiut de la început, de ce ne arunci praf în ochi?

Nu ne place praful, după care chestia aia cu Boloni, că ungurul nu mai ştie nimic, se pare că ştia.

Ajungem Edi sau Mutu, de ce am mai pierdut vremea, se ştia… nu am spus de Hagi, a fost primul, râdeam, era clar că… ne facem că muncim? Pe banii cui?

Vrei să faci ceva, vrei să ajungi selecţioner… du-te adu un selecţuioner în care ai încredere, adu sponsori, esti preşedinte de federaţie.

Dacă retrogradăm, jucăm cu Gibraltar, au nişte maimuţe aşa nervoase pe acolo.

E complicat, dar trebuie neapărat întrebări, dar să răspundă la ele, nu să ne facă, numai limbă de lemn, sare rumeguşul, vorbeşti şi nu zici nimic, eu vreau explicaţii!”, a adăugat MM Stoica.

Citește și:

”Rușine să vă fie”, noul imn al tricolorilor

Previous Ce propunere are conducerea lui Dinamo
Next Săptămâna decisivă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *