Se bazează sau nu pe tineri Dinamo cu Bratu antrenor? Probleme cu Ehmann


Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a dezvăluit ce va face în acest sezon la Dinamo și de ce nu va putea introduce prea mulți tineri. Cei mai buni din echipa campioană de anul trecut sunt împrumutați în Liga a II-a deoarece Cosmin Contra nu a avut ochi pentru ei.

”Dinamo într-adevăr are trei sau patru jucători tineri în momentul de față care să poartă face față în Liga I. O parte din jucătorii aia cu care am luat campionatul au plecat de la club, sunt împrumutați. Îi vom urmări pe toți până atunci și dacă vom considera că fac față în Liga 1 îi vom aduce aici.

Eu nu l-am văzut supărat. Torje trebuie ca împreună cu noi să redresăm această echipă. Răzvan Raț se antrenează cu noi, e un jucător cu 113 meciuri la națională, cu o Cupă UEFA câștigată. Momentan nu ne-am gândit, nu i-am făcut nicio ofertă. Nu ne-am gândit la asta sincer.

Ehmann este încă minor, face 18 ani în august, trebuie să îi găsim școală aici, să-i vină actele, toate documentele trebuiesc trimise la UEFA și sperăm să rezolvăm cât mai repede.

Negoiță normal că se implică, avem discuții din când în când, este și dânsul foarte supărat. Încercăm să-i redăm speranța că din sezonul viitor putem face o echipă competitivă. Ne trebuie liniște, încerc să construiesc niște idei despre ceea ce se va întâmpla, dar echipa trebuie să respire.

Daniel Popa, Robert Moldoveanu sau Ivan Pesici pot juca în locul lui Nemec și vom încerca ca din acești jucători să poată evolua luni la un nivel bun. Trebuie luni să ne revanșăm. Sunt 14 meciuri în care văd și eu ce se va întâmpla, sunt jucători care eu îi vreau în continuare la Dinamo”, a declarat Florin Bratu.

Previous Florin Bratu a oferit DECLARAȚIA ZILEI! Vezi cum spune că ar dribla cu retrogradarea
Next Dinamo nu-și respectă fanii. Altă decizie nesăbuită luată de Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *