Se anunță SCHIMBĂRI la Dinamo: ”Trebuie un pic de răbdare”


La Dinamo situația nu este una roz, dar se fac eforturi mari pentru ca lucrurile să se schimbe în următoarele etape. Ionel Dănciulescu are mare încredere că Mircea Rednic va rezolva problemele în cel mai scurt timp.

„Dinamo nu e echipa care să se bată la retrogradare, îţi garantez. E echipă mult mai bună decât locurile pe care le ocupă. O să rezolvăm şi problema golurilor marcate, şi a celor luate. Se vor regla lucrurile, trebuie doar un pic de rabdare”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

El a avut un mesaj și pentru fotbaliști.

”Face aceste declaraţii ca să-i ambiţioneze. Sunt convins că dacă un jucător evoluează foarte bine, nimeni nu e nebun să nu îl bage în echipă. Dacă eşti bun, rămâi. Dacă pleci de la Dinamo şi nu pleci afară, cu siguranţă nu o să îţi fie mai bine decât aici. Regresezi, aşa că trebuie să tragi cu dinţii, să fii jucător puternic şi să ajuţi echipa.

Citește și:

Familia Rednic, pe ei îi aveți în calcul? O listă impresionantă cu fotbaliști impresionanți ce intră în ultimele 6 luni de contract

-->
Previous OFICIAL Un nou transfer în Ștefan cel Mare
Next Familia Rednic, pe ei îi aveți în calcul? O listă cu fotbaliști impresionanți ce intră în ultimele 6 luni de contract

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *