Scrisoarea lui Steliano Filip pentru fanii dinamoviști


Steliano Filip a ajuns în mod oficial la Hajduk Split, unde a semnat un contract pe trei ani și jumătate cu formația de pe locul 2 din Croația. Fostul căpitan al ”câinilor” a scris o scrisoare emoționantă pe Instagram la despărțirea de echipa din Ștefan cel Mare.

„Mulţumesc, Dinamo. Sunt mândru că am îmbrăcat, aproape 6 ani, tricoul alb roşu şi nu voi uita niciodată tot ce înseamnă Dinamo. Le mulţumesc tuturor colegilor, antrenorilor, conducătorilor şi suporterilor dinamovişti pentru această perioadă minunată din viaţa mea.

Mi-am dorit o altă provocare în acest moment al carierei şi mulţumesc clubului pentru înţelegere. Dinamo m-a format ca jucător, ca om, şi va rămâne pentru totdeauna în inima mea. Am învăţat ce înseamnă performanţa, am câştigat un trofeu, am jucat în cupele europene, în echipa naţională.

Mă încearcă foarte multe sentimente când dau timpul înapoi. Plec de la Dinamo cu multe momente minunate trăite alături de suporteri, cu amintiri pe care le voi păstra mereu în sufletul meu, dar şi cu regretul că nu am câştigat un titlu de campion. Dincolo de cuvinte, Steliano Filip rămâne un dinamovist, un suporter al „câinilor”. Succes, Dinamo!”, a scris Filip pe Instagram.

Citește și:

Miriuță despre un posibil transfer: ”E o șansă să vină”

-->
Previous Miriuță despre un posibil transfer: ”E o șansă să vină”
Next Vasile Miriuță explică care este situația lui Dan Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *