Scrisoarea lui Rici Grigore pentru suporteri


Dinamo are meci în această seară cu Astra Giurgiu, o partidă foarte interesantă atât pentru echipă, cât și pentru suporteri. Un rezultat bun o poate aduce pe Dinamo mai aproape de finală, și astfel de un trofeu nesperat în cea mai neagră perioadă din istorie.

Săptămâna trecută Ricardo Grigore a produs un scandal imens în rândurile fanilor. Acesta și-a serbat ziua de naștere, petrecând pe manele și uitând de restricțiile din pandemie. Totuși, acesta a ieșit cu un mesaj pentru întreaga suflare dinamovistă, un mesaj care ne îndeamnă la înțelegere și calm și care este redat prin intermediul paginii de Facebook a Peluzei.

„Ricardo Grigore își cere scuze pentru situația de săptămâna trecută.

Același jucător care anul trecut, după înfrângerea cu fcsb, declara cu lacrimi în ochi că a fost crescut cu mentalitate de învingător, de dinamovist și nu poate suporta înfrângerea.

Ricardo ne-a căutat și ne-a transmis gândurile lui în urma celor petrecute săptămâna trecută. O greșeală asumată ar trebui să fie pe jumătate iertată. Cu câteva meciuri bune, ar putea trece și de jumătatea iertării.

Iată mesajul jucătorului:

”A fost o zi foarte încărcată pentru mine. Chiar dacă era ziua mea, trebuia să fiu mai atent la tot ce se întâmplă. Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporteri și față de toți cei care au fost lezați de imaginile care au circulat!

A fost ziua mea, am împlinit 22 de ani. Consider că în fiecare zi am câte ceva de învâțat și uneori primesc lecții de la viață pe care trebuie să mi le însușesc.

„Sper să fie fotbalist și să fie câine.”

În acea după-amiază am fost la un restaurant împreună cu alți prieteni, pentru un moment mai special din viața mea. Acolo i-am făcut o surpriză logodnicei mele și am cerut-o de soție. A fost și momentul în care i-am anunțat pe prieteni și pe cei din familie că așteptăm un copil. Un băiețel, care sper să fie fotbalist și să fie câine. Partea de la restaurant a fost organizată de mine. Am cerut permisiunea staff-ului echipei și totul s-a întâmplat în timpul zilei.

Seara, când m-am întors acasă, mă aștepta o surpriză. Nu era ceva organizat de mine. Nu aveam cum să refuz ceea ce se petrecea acolo. Cred că mulți ați fost într-o situație de felul acesta. Am încercat să fiu politicos cu toată lumea. A fost ceva de scurtă durată.
La ora 22:30 eram la culcare, pentru ca a doua zi să fiu pregătit de antrenament. La fel au stat lucrurile și pentru colegii mei.

Din păcate, rezultatul cu Clinceni a fost unul prost. La cald, după meci e greu să găsești cele mai potrivite cuvinte când dai interviu. Trebuia să îmi cer scuze de atunci. Uneori nici nu știi cum e mai bine să vorbești în fața presei.

Încă o dată îmi cer scuze și sper să demonstrez și pe teren că am ambiția și seriozitatea de a da totul pentru Dinamo!” – este mesajul lui Grigore pentru fanii lui Dinamo.

În continuare, Peluza vine și ea cu un îndemn pentru jucători și fani.

„Le transmitem și noi jucătorilor să fie foarte atenți pe viitor și să se concentreze la fotbal!

Și noi facem la fel ca suporteri, pentru că lăsăm totul pe plan secundar și ne ocupăm viața în primul rând cu Dinamo și cu nevoile clubului.

„Să păstrăm pământul întreg”

Între timp, nea Mihai Roportaru, care e trecut de 70 de ani și nu lipsește din nicio deplasare, cel care își prelungise cardul până în 2031, a venit azi și a achitat alți 2350 lei și acum este membru DDB până în 2040! Sperăm ca Dumnezeu să-i dea tot atâția ani de viață!

Tot mai multe sectoare sunt sold out pentru seara aceasta. Sperăm să putem salva Săftica și ”să păstrăm pământul întreg”. ” – se arată în postarea PCH.

Citește și:

Adversarul îi laudă pe dinamoviști: ”E bine că l-au păstrat pe Mulțescu”

-->
Previous După revenirea lui Poli Iași un dinamovist anunță: ”Pe Dinamo n-o mai salvează nimeni”
Next Gigi Mulțescu, decizie de ultimă oră: ”Mă opresc”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *