Scopul lui Dorin Șerdean: ”Este o informație”


-->

Dinamo are probleme în clasament, dar și financiare, pentru că clubul aflat în insolvență trebuie să găsească soluții să plătească datoriile acumulate. Răzvan Zăvăleanu dezvăluie că Dorin Șerdean l-a căutat la sediul clubului și explică că scopul acestuia ar fi să găsească bani să ajute Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu: ”Ar căuta bani ca să ajute Dinamo”

”Nu am discutat cu domnul Șerdean. Știu că m-a căutat, a venit până aici, la sediu. Dar eu nu locuiesc în București, în primul rând. Vin săptămânal pentru Dinamo. Nu m-a sunat, a venit doar până la birou, nu m-a găsit, a plecat.

El m-a căutat în urmă cu trei săptămâni la sediu. Mi-a spus cineva că ar căuta bani ca să ajute Dinamo, dar este o informație pe care am primit-o de la cineva”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru Fanatik.

Posibila revenire a lui Dorin Șerdean la Dinamo, l-ar face pe Iuliu Mureșan să renunțe la funcția de administrator special. Firma Lotus, care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo – 72%, are un nou proprietar, în persoana lui Dorin Șerdean. Omul de afaceri a ajuns la o înțelegere cu spaniolul Pablo Cortacero și a preluat de la acesta toate acțiunile.

Citește și:

Mihai Morar: ”Cea mai frumoasă rugăciune”

Previous Blat șocant la un club din Liga 1
Next Veste șocantă venită din „Ștefan cel Mare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *