Schimbul Nistor – Nascimento „a pornit de la o glumă!”


Bogdan Mara posibil să fie numit manager sportiv la Cfr Cluj a dezvăluit că Dinamo și CFR Cluj au ajuns să discute despre schimbul Nistor – Nascimento dintr-o glumă, dar interesul ambelor părți pentru această mutare este cât se poate de real și ar mai fi doar de pus la punct detaliile cu jucătorii și impresarii lor.

Mara, care a jucat pentru Dinamo este pe cale să devină managerul sportiv al clujenilor și a spus că aducerea lui Nistor a fost cererea expresă a lui Dan Petrescu. Noul antrenor din Gruia știe deja și locul din primul 11 unde îl va folosi pe fostul jucător de la Pandurii și Evian.

„Cosmin voia un jucător de picior stâng, pentru că de acolo i-a plecat Palic. El era interesat de Nascimento, Dan îl vrea pe Nistor. Așa, dintr-o glumă, s-a pornit o discuție despre un schimb. Mai sunt lucruri de pus la punct, fiecare jucător are pretenții și un impresar. Nascimento probabil vrea alt salariu și alți ani de contract, acum se discută. Nu există și varianta Nouvier, pur și simplu asta a fost discuția”, a declarat Bogdan Mara.

Nistor are experiență foarte bună, poate să joace pe două – trei poziții, exact ce avem nevoie. Îi place lui Dan și asta e important. Fiecare antrenor are feeling-ul lui, jucători pe care simte. Dan joacă în sistemul 4-3-3, în care poate juca în mijloc. Mai departe, cei de la Dinamo știu mai bine și decid ce jucători au nevoie. Nascimento nu prea se integrează în acest sistem pe care îl joacă Dan Petrescu”, a declarat Bogdan Mara, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Previous Transferul lui Juan Albin la Dinamo este tot mai aproape de realizat
Next Staff-ul lui Dinamo și CFR Cluj au organizat un meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *