Schimbări mari în echipa cu Călărași


Mircea Rednic a reușit imposibilul, să-i motiveze pe jucătorii săi pentru meciul cu Dunărea Călărași. El le-a transmis că nimeni nu are locul de titular asigurat în cazul în care gafează grav în deserviciul echipei, pentru că Dinamo nu mai are voie să se facă de râs. Da, chiar dacă vor evolua în play-out, orice greșeală mare va fi taxată.

Primul care va suferi din acest punct de vedere este portarul care a gafat grav la meciul cu Botoșani și i-a lăsat pe ”câini” în afara play-out-ului. McDermott nu va mai avea prea multe șanse să apere la Dinamo, de aceea a și fost adus Parfait Mandanda, francezul de 29 de ani, împrumut de la Charleroi. ”Puriul” vrea să se asigure că are un goalkeeper bun și nu orice ocazie mai mare a adversarului să se transforme în gol. Așa că cel mai nou transfer va fi în poartă încă de astăzi, el fiind legitimat ieri. Mandanda va evolua cu numărul 35, același pe care l-a avut și la Charleroi.

Echipa probabilă:

Parfait Mandanda – Sorescu, Denis Ciobotariu, Klimavicius, Aliji –  Zenke, N Diaye, Dan Nistor, Jaadi – Montini, Papazoglou

Citește și:

Dorin Rotariu, transfer definitiv! Cu cine tocmai a semnat

-->
Previous CE LOVITURĂ Dinamo încercă să aducă un fost campion cu CFR Cluj
Next Fost dinamovist: ”Am să alerg pentru Dunărea ca un câine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *