SCHIMBĂRI MARI Cum ar putea arăta echipa de start la primul meci din campionat


sursa foto: fanatik.ro
Echipa este în cantonament în Antalya, a jucat primul amical al anului, 0-2 cu Hajduk Split, așteaptă să dispute mâine partida cu Sion, de la ora 17:00. Doardinamo.ro va fi mâine în Antalya și vă ține la curent cu ultimele informații din cantonament și de la amical. Au sosit Ioan Filip, care a fost și căpitan în partida de debut, Kevin Krans, Reda Jaadi, Jordan Mustoe și Nasser Aliji, vor mai urma multe transferuri, doar că până nu sunt semnate, cum se laudă și afirmă oficialii clubului, nu se știe exact situația lor. L-am notat și pe Aliji, fiindcă el a semnat în toamnă, dar a fost trimis la recuperare în Elveția.

Cum ar putea arăta Dinamo în primul meci de campionat? La prima vedere, 11-le posibil este:

Eșanu (un portar nou) – Sorescu, Ricardo Grigore, Denis Ciobotariu, Mustoe (Aliji) – Zenke, Atmane, I. Filip, Reda Jaadi (Aliji, Salomao) – Nistor – Montini.

Posibile rezerve: Fara, Gomelt, Ehmann Giani Crețu, Longher, Gabriel Răducan, Kevin Krans(dacă rămâne) sau
Mamoutou N’Diaye

Aceasta este situația acum fiindcă vor mai veni cel puțin tri fotbaliști noi, dintre care sigur un portar, ”câinii” nu pot rămâne doar în Eșanu, 20 de ani, care nu are niciun meci în Liga Mustoe a semnat, dar nu e prezentat oficial, dacă se accidentează în cantonament i se reziliază contractul. A pus serios piciorul la minge cu croații, nu s-a ferit de niciun duel și a arătat o agresivitate pozitivă în joc. Poate juca și fundaș stânga, dacă Aliji va fi trecut mai în față.

Reda Jaadi e aripă stânga, poate juca și mijlocaș ofensiv, dar și pe banda dreaptă. El i-ar lua locul lui Salomao în echipă în cazul în care portughezul va fi vândut. Ioan Filip e închizător, la nevoie joacă și fundaș central. A intrat foarte bine în jocul lui Dinamo cu Hajduk. El s-a descurcat fără probleme la mijloc și a fost un punct de sprijin important pentru Ciobotariu și Ricardo Grigore. A dirijat cu siguranță defensiva și a încercat să iasă cu pasă din apărare, au spus cei ce au asistat la amical.

Aliji a fost foarte bun cu Hajduk. A pasat cu mult calm, a urcat în atac și a părut cu o clasă peste colegii săi. El a luat tricoul cu numărul 7 și poate fi o soluție și pentru postul de mijlocaș stânga. Kevin Krans, mijlocaș stânga francez, este venit în probe la Dinamo și în primul meci nu a fost convingător. Krans a fost folosit în repriza secundă, în centrul liniei de mijloc, dar nu reușit să se remarce cu ceva. A fost fragil.

Echipa în primul meci amical:
Eșanu – Sorescu, D. Ciobotariu, I. Filip, R. Grigore, Mustoe – Zenke, Atmane, G. Crețu, Longher – Montini au evoluat, din primul minut, pentru dinamoviști, iar după pauză au mai jucat Fara – Gomelt, D. Popa, Aliji, Răducan, Krans, Ehmann și Măgureanu.

Lotul lui Dinamo în Antalya:
Mihai Alexandru Eșanu, Ștefan Brian Fara (portari), Deian Cristian Sorescu, Denis Ciobotariu, Ricardo Florin Grigore, Naser Aliji, David Jordan Mustoe, Marco Ehmann, Dan Nicolae Nistor, Diogo Ferreira Salomao, Rachid Ait-Atmane, Ioan Constantin Filip, Tomislav Gomelt, Simon Terwase Zenke, Geani Mihai Crețu, Aleksandru Robert Longher, Kevin Jordan Krans, Mattia Montini, Daniel Iliuță Popa, Gabriel Răducan și Cătălin Ionuț Măgureanu, Reda Jaadi (jucători de câmp).

Citește și:

Reda Jaadi la prezentarea oficială: ”Știu de galeria lui Dinamo”. Ce a mai spus

-->
Previous CE FRUMOS Dragoș Grigore e fidel până la căpăt. Ce a spus despre Dinamo
Next Reda Jaadi la prezentarea oficială: ”Știu de galeria lui Dinamo”. Ce a mai spus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *