Schimbări în iarnă. Cine ar putea pleca de la echipă


Dinamo este pe un trend ascendent și dacă reușește să bată și pe Viitorul Constanța, duminică, de la ora 20:30, în Ștefan cel Mare, cu siguranță va face un pas foarte important spre obiectivul principal-accederea în play-off.

În echipă însă pot interveni ceva schimbări la iarnă. O parte dintre jucători care nu se vor impune în echipă ar putea pleca. Dar până atunci toți vor primi șansa de a demonstra că merită să rămână în lot. Primul a fost Moura, care s-a descurcat bine la partida cu Mediașul.

Mai mult ca sigur vor fi însă schimbări în staff. Din informațiile noastre Eugen Neagoe îl dorește foarte mult în echipa sa pe Sebastian Moga, care ar putea pleca la iarnă la Hermannstadt. Antrenorul cu portarii din vară, Florentin Rădulescu, a plecat deja la Sibiu, formație unde „Geană” a semnat pe 2 octombrie.

Moga l-a ajutat foarte mult pe Dusan Uhrin la început, când a venit la echipă, deoarece cunoștea foarte bine jucătorii, el fiind singurul om din staff care făcuse pregătirea cu echipa. În rest, preparatorul fizic a plecat la FCSB, iar antrenorul cu portarii a plecat la scurt timp după venirea cehului, în locul său venind Dragoș Picu, un timișorean pe care Dusan l-a luat cam la toate formațiile unde a antrenat în ultimul timp.

„Staff-ul este ok. Sebi Moga și Iulian Mihăescu sunt buni, ei înțeleg ce le cer, ei mă ajută de multe ori. Sensei poate este mai de modă veche, dar înțelege foarte repede ce vreau de la echipă. Exercițiile de la judo sunt similare ca cele de la fotbal. Ajax merge în fiecare săptămână cu echipa să se antreneze cu cei de la judo. Este foarte importat ca ceea ce le spun, ei să facă”, a declarat Dusan Uhrin într-un interviu doardinamo.ro.

Citește și:

Fotbaliști reveniți în echipă. Cum joacă Dinamo

-->
Previous Fotbaliști reveniți în echipă. Cum joacă Dinamo
Next Situație incertă la Dinamo. Ce se întâmplă după ce vânzarea clubului a căzut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *