Schimbări în echipă pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș


Dusan Uhrin nu este adeptul schimbărilor importante în echipa de start, lucru care a fost ușor de sesizat de când antrenorul ceh de 52 de ani a venit la Dinamo. Dar în ceea ce privește meciul cu Gaz Metan Mediaș vor fi ceva schimbări.

Prima schimbare este în ceea ce-l privește pe Brito, care a debutat într-un meci oficial pentru Dinamo în derby-ul cu FCSB, când a jucat doar 3 minute pe finalul partidei.

Brito are șanse mari în funcție de cum se va antrena săptămâna aceasta să fie chiar titular la Dinamo cu medieșenii. Uhrin este vrea să odihnească anumiți jucători pentru că săptămâna viitoare vor juca cu Viitorul și la doar trei zile vor avea meciul important de Cupă cu Foresta Suceava. Dinamoviștii nu mai vor să rateze acest obiectiv în acest sezon.

Slavko Perovic va fi cu siguranță în lot pentru partida cu Gaz Metan Mediaș. Dusan Uhrin are de gând să implementeze un sistem cu Perovic vârf și Mattia Montini în spatele lui. Rămâne însă de văzut dacă vor juca din primul minut așa, sau Perovic va intra pe parcursul celei de-a doua reprize.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Decizia luată de Negoiță săptămâna trecută

-->
Previous ULTIMA ORĂ Decizia luată de Negoiță săptămâna trecută
Next Dezvăluiri din vestiarul ”câinilor”: ”El țipă cel mai tare și el e cel mai conștiincios la antrenamente”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *