--> -->

Schimbare mare la Dinamo săptămâna aceasta


-->

Săptămâna aceasta poate fi decisivă pentru Dinamo din mai multe puncte de vedere. Fanii s-au mobilizat pe rețelele de socializare să meargă la Tribunalul București să ceară dreptate pentru Dinamo într-un proces care-l poate repune pe Pablo Cortacero în funcția de președinte al Consiliului de Administrație și a relua puterea în club.

„Căutăm antrenor şi în acelaşi timp căutăm bani pentru licenţă. Şi nu mai avem nopţi până nu le vom găsi şi rezolva pe toate”, au scris cei din programul DDB pe pagina oficială de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

După refuzul lui Mircea Rednic, roș-albii au testat terenul și cu Cristiano Bergodi, liber de contract după ce-a ratat titlul cu U Craiova, roș-albii dorindu-l în mai multe perioade pe italianul ce-a mai fost la CFR Cluj, Rapid, FCSB, ASA Târgu Mureș și Voluntari.

Dar posibilii înlocuitori ai lui Gane aşteaptă să vadă cum se soluţionează speţa de joi de la Tribunalul Bucureşti, în care Pablo Cortacero cere să fie repus în funcție ca președinte al CA cu drept de semnătură. Suporterii se zbat să strângă în continuare suma pentru licență, însă există spectrul revenirii ibericului, care ar adânci și mai mult criza la clubul din Ștefan cel Mare, scrie gsp.

Don Pablo a transmis că va reveni în Capitală zilele viitoare, dorind să participe la judecată, el și Alex Couto (ex-director general) solicitând justiției române repunerea în drepturi.

Din cauza „umbrei” lui Cortacero ce planează asupra clubului sunt blocate și discuții concrete cu diverși oameni de afaceri ce-ar putea susține financiar Dinamo, iar „Cocaina lui Magaye” a mai pus o piedică roș-albilor care luptă pentru supraviețuirea clubului, eventualii sponsori fiind circumspecți asupra unui parteneriat.

Cifre anti-Dinamo

Şi cum problemele administrative nu erau suficiente, Dinamo va da piept diseară cu una dintre surprizele anului 2021.

Argeşenii au marcat cel puţin un gol în 8 dintre precedentele 10 deplasări din campionat, în timp ce „câinii” au doar un singur gol în ultimele șase etape în care de-abia au strâns două puncte.

Citește și:

Diana Șoșoacă se amuză: ”La 22:01 începe să umble carcalacul pe străzi?”. Pe cine laudă

-->
Previous Fostul căpitan al lui Dinamo se întoarce în Ștefan cel Mare: "Mi-e drag"
Next Câștig mare pentru Dinamo: "Bine că au plecat"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.