Schimbare INCREDIBILĂ a soției unui dinamovist. De la Miss Belgia la haine musulmane


Fotbaliștii dinamoviști care au venit în această iarnă la Dinamo impresionează și cu nevestele lor. Dacă Athanasios Papazoglou este căsătorit cu Miss Grecia 2012, Vasiliki Tsirogianni, Mamoutou N’Diaye este căsătorit cu Lindsey Van Gele, fostă participantă la Miss Belgia 2012.

Doar că povestea de dragoste dintre mijlocașul dinamovist și tânăra care era atunci studentă la Universitatea din Gent e cu totul deosebită. Din iubire pentru soțul ei, modelul a renunțat la cariera în modă, a trecut la islamism înainte de căsătoria, și-a schimbat întreaga viață, dar și numele. Acum apropiații o strigă Aisha, scrie fanatik.ro.

Femeia a renunțat la a mai consuma carne de porc sau orice băutură alcoolică și nu mai poartă fuste scurte. Ea a apărut la gală a fotbalului belgian din urmă cu 4 ani cu o ținută vestimentară care i-a acoperit corpul, spunând că o face din respect pentru religia pe care a ales-o, dar și din respect pentru soțul ei.

“Am trecut la islamism în momentul în care Mamoutou m-a cerut în căsătorie. O ceremonie civilă nu era îndeajuns pentru mine”, spunea Lindsey Van Gele într-un interviu pentru emisiunea Komen Eten Vier.

De asemenea, ea nu mai consumă carne de porc, nu mai bea alcool. În schimb, bea mai multe băuturi carbogazoase, recită câteva versuri din Coran și se roagă zilnic înainte de culcare.

Cum e Vasiliki Tsirogianni

Soția lui Athanasios Papazoglou este creștin ortodoxă și este o femeie foarte credincioasă, așa cum ne-a mărturisit chiar atacantul într-un interviu pentru doardinamo.ro.

”Soția mea a fost Miss Grecia în 2012, sunt mândru de ea, este o femeie minunată și avem o familie extrem de frumoasă. Ea mi-a dăruit un băiețel de 2 ani și este însărcinată în acest moment, vom avea un al doilea copil și suntem extrem de fericiți. Nu mă interesează fetele frumoase din București, eu sunt foarte familist și abia aștept să vină și ea și să ne bucurăm de viață aici.

Dumnezeu pentru mine este primul și ultimul lucru în viață. Este totul. Sunt creștin-ortodox, încerc să fiu aproape de Dumnezeu în fiecare zi alături de familia mea, eu cred că dacă nu crezi în Dumnezeu nu poți face nimic în viața ta. Sunt foarte multe mănăstiri și biserici în Grecia. Bineînțeles că mergem la Sfântul Dimitrie, pentru că este cea mai mare și cea mai importantă din Salonic, este chiar în centru și sunt moaștele Sfântului acolo, dar sunt multe altele. Am fost la Sfântul Efrem din Nea Makri, la Sfântul Nectarie , și mai sunt multe alte locuri sfinte. Știu că România este o țară ortodoxă, de aceea am spus că ne asemănăm mult”, a declarat Athanasios Papazoglou.

Citește și:

Mesajul lui Cosmin Contra pentru Mircea Rednic

-->
Previous Un stelist convins anunță: ”Ciocul mic. Jos pălăria pentru Rednic”
Next Mesajul lui Cosmin Contra pentru Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *