Schimbare de strategie la Dinamo


Schimbare de strategie la Dinamo. Odată cu venirea lui Mircea Rednic la echipă, jocul „câinilor” arată mult mai bine, cel puțin din punct de vedere al determinării. Dinamoviștii au înscris în toate cele 3 partide cu Rednic la „cârmă”, dar au și primit gol de fiecare dată. Totuși, meciurile de acasă cu UTA și Rapid, au fost pierdut în ultimele secunde.

Nu doar aici a fost observată o schimbare, ci și strategia la transferuri a fost schimbată.

Conform GSP, Michel Espinosa, Tomas Vestenicky și toți ceilalți care vorsemnea cu Dinamo vor fi evaluați până la finele lui 2021.

Michel Espinosa, 28 de ani, a fost titular și a jucat 63 de minute, în afara mijlocașului intrând pe parcurs și atacantul slovac Tomas Vestenicky, 25 de ani, în ultimele 16 minute ale întâlnirii.

„Puriul” a apreciat evoluția francezului, atât cât l-au ținut puterile, fiindcă și el este în urmă cu pregătirea după ce a pierdut toată vara. Despre „vârf” nu a avut timp să-și facă o idee, nici el, nici dinamoviștii, a evoluat puțin și într-o perioadă în care echipa a fost axată pe defensivă.

Și Espinosa, și Vestenicky, și oricare alt jucător care va mai semna zilele viitoare au angajamente care pot fi reziliate la finalul lui 2021. Practic, mai pot rămâne două luni în Ștefan cel Mare și „la revedere”, dacă Mircea Rednic și Dinamo nu sunt mulțumiți de randamentul celor în cauză.

„Meciul de Cupă, cu FC Argeș, este un obiectiv pentru noi, cei care au jucat cu Rapid nu vor juca marți, vor mai veni și alți jucători. Un atacant vine sigur, să vedem mijlocaș lateral, fundaș central-fundaș dreapta.” – Mircea Rednic

„Aș vrea să remarc jocul lui Espinosa, a fost destul de bun. A venit de o săptămână și ceva, nu știu pe unde s-a antrenat înainte. Atacantul Vestenicky nu prea a arătat mare lucru, dar e venit de câteva zile.” – Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Citește și:

Nicolae Ciucă scoate PSD și USR din ecuație: ”Caut sprijin pentru guvern minoritar”

-->
Previous Dinamo vrea să plece din Ștefan cel Mare
Next Giani Kiriță îi trezește pe jucătorii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.