Schimbare de conducere înainte de meciul cu Astra


La Astra Giurgiu au fost mereu probleme cu banii, cu amânările salariale, dar acum clubul este într-o situație fără precedent după ce Ioan Niculae a fost din nou condamnat la închisoare. Ioan Niculae a fost prevăzător și și-a mandat fiica să conducă gruparea din Giurgiu, scrie playsport.ro.

Adina Niculae are 31 de ani, dar se află de mult timp alături de tatăl său în conducerea grupului Interagro. Fata lui Ioan Niculae s-a lăsat de viața mondenă și s-a dedicat studiului și afacerilor. Sursa sus citată scrie că Adina Niculae este asociată în mai multe firme și se ocupă foarte mult de o companie taxi cu avioane de lux. Aparatele firmei valorează aproape 50 de milioane de euro.

Dani Coman este conștient că va urma o perioadă foarte grea, dar a dat asigurări că Astra Giurgiu nu se va desființa. Bogdan Mara a recunoscut că au fost discuții cu jucătorii și au încercat să le explice că nu vor fi probleme.

„Este o situație foarte grea. Este o problemă personală a domnului Niculae, care nu va afecta foarte mult clubul. Noi suntem alături de dumnealui și de familia dumnealui în această perioadă, dar nu putem face prea multe.

Astra va merge înainte, asta am decis. În mare avem o strategie, ne-am făcut un plan împreună cu domnul Niculae. Ne-am gândit la toate variantele, nu suntem luați pe nepregătite. Vom merge cu toate greutățile, așa cum am făcut-o și până acum”, a declarat Dani Coman, pentru ProSport.

Citește și:

Ministrul Sportului vrea să implementeze modelul Ungariei: “Sunt cu 10 ani avans”

Previous Război CIVIL la "U" Cluj. Un fost președinte dinamovist implicat
Next O nouă datorie de 537.500 de euro pe capul dinamoviștilor: ”Nu am ce să negociez”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *