Schimbare de căpitan la Dinamo


Mircea Rednic, antrenorul celor de la Dinamo, a anunțat astăzi, la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Rapid, că va schimba căpitanul echipei.

Astfel, banderola se mută de pe brațul lui Deian Sorescu pe cel al lui Torje. Rednic a dezvăluit că a luat hotărârea în urma unei întâlniri pe care echipa a avut-o recent cu liderii din DDB, după ce Torje a preluat roul de lider și a calmat o situație tensionată.

„Torje va fi căpitan, merită! Mi-a plăcut atitudinea lui la întâlnirea pe care am avut-o cu suporterii. Era o tensiune mare, iar el a reușit să calmeze pe toată lumea. A demonstrat că merită să fie căpitan pentru acest meci. N-am nimic cu Deian, am vorbit cu el.

Mi-a cerut scuze mie, a cerut scuze clubului, dar i-am explicat greșeala pe care a făcut-o la adresa mea și a suporterilor. Indiferent ce se întâmplă, Dinamo trăiește datorită suporterilor, datorită domnului Iuhasz, datorită domnlui Badea.

Trebuie să fii respectuos. El cred că și-a rezolvat toate probleme și are tot interesul să se fi întâmplat asta: a pierdut echipa națională, se vorbește mai puțin de el. Trebuie să înțeleagă și el, dar și ceilați, că nu mai țin cont de nimeni și nimic: mă interesează doar ca echipa să aibă rezultate”, a spus Rednic.

Citește și:

Restricțiile aprobate de CNSU. Competiții fără spectatori Document

-->
Previous Rednic a anunțat două noi transferuri: "Au trecut vizita medicală”
Next Prunea îi răspunde lui Rednic: "Dolărel-șpăgărel"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *