Schimbare de acționar la Dinamo: „Aceștia vor să vină, să bage bani”


Cornel Țălnar (64 de ani) este optimist că lucrurile se vor schimba la Dinamo din luna ianuarie, când Dorin Șerdean ar urma să preia pachetul de acțiuni de la Pablo Cortacero, așa cum a promis.

Fostul președinte de la Dinamo a declarat, în vară, că a ajuns la un acord cu Pablo Cortacero să devină numărul 1 în club, dacă ibericul nu va investi suma de cinci milioane de euro în club, până în acestă iarnă.

Conform informațiilor PlaySport, Dorin Șerdean ar urma să meargă în Spania, la finalul acestui an, pentru a obține semnăturile necesare preluării acțiunilor, de la Pablo Cortacero.

Cornel Țălnar este optimist și este de părere că Dorin Șerdean va reuși să aducă clubul pe linia de plutire, odată cu primirea pachetului de acțiuni. ”Țânțarul” vorbește despre faptul că Șerdean ar fi în discuții cu mai mulți oameni de afaceri, disponibili să investească bani.

”Eu nu am crezut niciodată că, în istoria acestui club, pentru care am jucat și am antrenat, se poate întâmpla așa ceva. Dezastrul este rezultatul celor din PCH, după ce ei au preluat echipa și au dus-o în moarte clinică. Sperăm ca, din 1 ianuarie, când domnul Șerdean va prelua pachetul acțiunilor, lucrurile se vor schimba. Sunt optimist pentru că există discuții cu mai mulți posibili investitori interesați, entități, care au așteptat ca Planul de reorganizare să fie aprobat, să treacă, să știe care sunt datoriile și să înceapă negocierile. Aceștia vor să vină, să bage banii necesari și să scoată cât mai repede clubul din insolvență, există această oportunitate”, a declarat Cornel Țălnar, pentru PlaySport.

Citește și:

Mircea Lucescu a vorbit despre demiterea lui Rednic

-->
Previous Mircea Lucescu a vorbit despre demiterea lui Rednic
Next 2 reveniri la echipă după plecarea lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.