Schimb acid de replici între Danciu și Mureșan


-->
Ionel Dănciulescu, fost director tehnic la Dinamo, a avut un schimb de replici în direct cu Iuliu Mureșan, administratorul judiciar al echipei. Fostul atacant al „câinilor” a fost dorit în această vară în „Ștefan cel Mare”, însă discuțiile nu s-au concretizat, iar Dinamo s-a orientat către Marius Niculae și Florin Răducioiu. Nici ei nu au dat curs ofertei primite.

Acum, Dănciulescu și Mureșan au avut un schimb de replici legat de situația de la Dinamo și de posibilitatea ca Danciu-gol să fi ajuns la echipă în vară potrivit. Actualul oficiail al „câinilor” spune că l-a vrut pe Dănciulescu, dar altcineva s-a opus venirii lui, digisport.ro.

Iuliu Mureșan: „Ne lipsește o victorie, care să deblocheze situația. Eu sunt sigur că prezența unui fost mare jucător, o emblemă a lui Dinamo, cum sunt Răducioiu sau Danciu, ar fi benefică la echipă. I-ar ajuta foarte mult pe jucători cu experiența lui. Mie și lui Mircea Rednic ne-ar fi plăcut să vină Danciu.”

Iuliu Mureșan: „Am avut o discuție telefonică cu el și una la Cupa DDB. Eu așteptam de la Danciu să-mi spună și după să discutăm.”

Ionel Dănciulescu: „Da, dar dacă dumneavoastră mă doreați, ar fi trebuit să avem o discuție… În fine, nu mai contează. Sunt lucruri care au trecut.”

Iuliu Mureșan: „Ți-ai dat seama că te doream.”

Ionel Dănciulescu: „Da, da. Dinamo are nevoie de un om important lângă Mircea Rednic. Știu că dumneavoastră și Mihai Matei sunteți oameni de birou. Acolo ai nevoie și de un om prezent zi de zi lângă jucători, lângă Mircea Rednic. Și el are nevoie de asta.”

Iuliu Mureșan: „Asta era și ideea. În prima săptămână la Dinamo, l-am sunat pe Danciu și i-am propus. Confirmi, nu?”
Ionel Dănciulescu: „Da, da.”
Iuliu Mureșan: „Eu m-am gândit înainte de a se gândi altcineva la acest lucru. Lui Danciu o să-i spun între patru ochi de ce n-a ieșit. Nu din cauza mea. Eu l-am vrut. Și-a dat seama. Eu l-am sunat și am vorbit cu el. Iar pe mine m-a impresionat la Cupa DDB cât de iubit e de dinamoviști. A fost ceva foarte frumos”

Citește și:

Succes fabulos al unor tineri români la o competiție uriașă

Previous Florin Prunea e nemilos după ce Sorescu a fost trimis la echipa a doua
Next Deian Sorescu reprimit în lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *