SCENARITĂ Ce vrea Negoiță de fapt, ce se întâmplă cu Rednic


Mircea Rednic este un antrenor foarte iubit de fanii dinamoviști, dar nu și de o parte a presei. Așa că dacă vedeți titluri gen ”Pleacă Rednic?”, stați liniștiți, nu pleacă nicăieri. ”Stâmbul” a dovedit la Dinamo că e DREPT, dar nu poate face minuni peste noapte.

Sau vă așteptați că având buget 0 de transferuri și reducând drastic salariile o să aibă rezultate imediate! Nu, strategia este gândită pe termen LUNG. Dar nu foarte lung. Până în vară, sita cerne. A spus-o chiar Rednic în mai multe rânduri în vestiarul ”câinilor”. Nimeni nu mai ai răbdare ca încă un an echipa să se zbată în mediocritate. Nimeni! Rednic a reușit aproape imposibilul. Să aducă repede 14 jucători, toți cu CV-uri bune, iar acum se lucrează la omogenizarea echipei dar și la adaptarea fotbaliștilor în România. Credeți că e ușor? Nu e.

Ce variante avea Rednic? Să meargă cu lotul pe care l-a preluat în toamnă, unul blazat, fără dorință de a câștiga ceva. Da, era o variantă. Poate a greșit când i-a mitraliat pe jucători în plin campionat în toamnă. Dar a făcut-o sperând că ei vor reacționa. Nu au făcut-o, au plecat. Au venit 14 jucători, iar o mare parte dintre ei au demonstrat că merită să rămână la Dinamo.

Mattia Montini e golgheterul echipei, Papazoglou are deja un gol și o pasă decisivă, Ioan Filip s-a adaptat repede și este eficient, Klimavicius dă siguranță în apărare, Aliji este foarte bun pentru nivelul Ligii 1, Mandanda a venit și apără poartă echipei pentru doar 1.600 de euro, Rachid Ait Atmane și-a făcut destul de bine treaba la mijlocul terenului până când echipa a ajuns în play-out, Zenke a arătat și el că știe fotbal, Reda Jaadi are calități, dar are probleme deocamdată de adaptare, Damian Dussaut are una dintre cele mai mari cote din lot, 500.000 de euro, chiar dacă el nu este încă la 100% capacitate după accidentare suferită.

Este nevoie de TIMP. Iar Negoiță înțelege asta, relația lui cu Rednic nu este proastă, chiar dacă unii sfătuitori de seamă poate că-l ațâță împotriva antrenorului. Dar și acționarul ”câinilor” este sigur că Rednic este singurul om care poate scoate echipa din situația în care este, având în vedere că nu se bate nimeni să cumpere Dinamo și nici bani nu va investi prea curând în echipă. Că este posibil să aducă un președinte la vară este adevărat. V-am anunțat în diferite rânduri că Dani Coman a fost ofertat în toamnă și a rămas că va da un răspuns final la finalul campionatului.

Pentru McDermott și Mustoe antrenorul nu a insistat, dar i-a acceptat. Și a sperat că sunt buni și că pot fi de folos echipei. Dar dacă n-au fost eficienți, pentru ce să îi ții? În plus, Rednic n-a făcut nimic de capul lui, fără acceptul conducerii. Fiți siguri de asta.

Așa că aveți puțină răbdare și voi, fiți alături de echipă pentru că jucătorilor nu le place să joace cu tribunele goale, Dinamo trebuie să fie o familie ca pe vremuri, și atunci se vor întoarce și trofeele în Ștefan cel Mare.

Citește și:

OFICIAL Rednic a reușit ce și-a propus

-->
Previous Situație INCREDIBILĂ în cazul lui Mustoe. Ce s-a întâmplat
Next OFICIAL Rednic a reușit ce și-a propus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *