Scandalul intern de la Dinamo care a contribuit la ratarea a încă un sezon


-->
Dinamo suferă, suporterii suferă, brandul suferă. Conducătorii însă se războiesc între ei și Negoiță anunță de 2 ani de zile că nu mai bagă niciun ban. Jucătorii sunt și ei nemulțumiți că nu mai știu pe cine să asculte și ce se întâmplă cu ei și cu salariile lor. Scenariul perfect pentru ratarea a unui nou sezon. Unul în care iar vor juca până-n iunie când celelalte echipe vor fi deja în vacanță.

Strategia de la Dinamo a fost mai mult decât deficitară în acest sezon. De la început! S-au adus jucători cu salarii mari care n-au confirmat deloc așteptările. Ba mai mult, oamenii din staff după doar câteva antrenamente că cei doi n-au valoare de Dinamo: este vorba despre Bru și Brito, primul deja plecat, cu al doilea se discută rezilierea contractului. Apoi s-au adus mulți fotbaliști ca ulterior să fie rezerve: Straton, Răuță, Bejan, Sin și Gabriel Moura. Toți aduși de cuplul Prunea-Eugen Neagoe. Care în primele cinci etape cât antrenorul sau staff-ul său au condus Dinamo au obținut patru înfrângeri ci o singură victorie în Ștefan cel Mare cu Clinceni!

Dusan Uhrin a venit, a redresat echipa, dar a izbucnit apoi un conflict intern la Dinamo. S-au făcut două tabere: Bogdan Bălănescu, Iorga, Trandafir și oamenii de la Rin și Florin Prunea și Dănciulescu care au stat mai mult pe la Săftica.

Dacă Bălănescu trebuie să conducă clubul pentru a nu ajunge în faliment și să se ocupe de tot ce ține de acte, strategie, bani, contractele jucătorilor, Florin Prunea în acest sezon a adus în vară niște jucători, o parte mai sus menționați și a stat și a stat aproape de fotbaliști alături de Dănciulescu.

Pentru că Fabbrini și Puljic au fost aduși de Bălănescu, la cererea expresă a lui Ionuț Negoiță pentru a-i calma pe fanii care erau în plin război cu echipa după ce Dinamo ajunsese pe ULTIMUL LOC!

Florin Prunea a încercat să-și atragă fotbaliștii de partea sa, l-a atacat în ultima vreme și declarativ pe Bălănescu, însă președintele lui Dinamo nu i-a răspuns.

Surse din club îl bănuiesc pe Prunea și că el a făcut atmosferă negativă la echipă în ceea ce privesc salariile restante ale fotbaliștilor și a încercat să-l pună pe Bălănescu într-o postură proastă. Doar că oficialii se bat pentru nimic. Pentru că nu depinde de niciunul dintre ei, ci doar de Ionuț Negoiță și de banii care intră în club! Iar acest fapt l-a enervat și pe patron.

”Doar Negoiță este interesat de soarta lui Dinamo. Bălănescu? El e cu actele, cu documentele…El știe ce face pe acolo, că noi nu prea știm ce face”, a declarat ieri Prunea.

Citește și:

VIDEO Dusan Uhrin le-a vorbit în română puștilor de la juniori: ”Haide, Dinamo!!!”

Previous VIDEO Dusan Uhrin le-a vorbit în română puștilor de la juniori: ”Haide, Dinamo!!!”
Next Dialog incredibil între Prunea și Bratu la TV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *