Scandal mare între DDB Spania și conducere


Pentru a obține bani pentru Dinamo, DDB Spania a pus la cale un amical între Dinamo și Real Madrid Castilla, club antrenat de celebrul Raul. Deși inițial ar fi fost de acord, Mureșan s-ar fi opus apoi inițiativei.

Amicalul trebuia să se dispute pe 23 martie, când campionatele iau pauză pentru meciurile naționalelor.

Dragoș Sterpu, reprezentant DDB Spania, l-a acuzat pe Iuliu Mureșan că a refuzat amicalul.

„Inițial, ni s-a spus că este vorba despre un amical cu cineva din liga a patra sau ceva de genul acesta. Dragoș Sterpu trebuia să primească un mandat din partea clubului, ori nu se face așa ceva, avem oameni competenți ce pot face ei legăturile. Răducioiu a luat legătura cu Butragueno pentru a vorbi despre situație și pentru a păstra relația pentru un amical la vară, dacă va mai fi cazul.

Echipa are un program de încărcare fizică, e greu să pierzi niște zile importante. În martie, Flavius Stoican avea deja pregătit programul. Acesta a fost motivul pentru care nu mergem în Spania. Altfel, ar fi o onoare să avem un parteneriat, o relație sau un amical cu Real Madrid”, a declarat Zăvăleanu pentru GSP.ro.

De asemenea, oficialul dinamovist propune și o alternativă celor din DDB Spania:

„Eu nu pricep o chestie, dacă tot zice că vrea să ajute Dinamo… Păi, dacă sunt bani pentru deplasare în Spania și vor să ajute Dinamo, să-i dea pentru salarii! Că e nevoie, cum să nu?! Sunt și modalități mai bune de folosință a banilor respectivi”.

Zăvăleanu îl contrazice pe Sterpu și spune că nu a vorbit cu el despre amicalul cu Real Madrid Castilla „Așa spune, că a discutat cu mine? Sunt minciuni. Eu cu domnul Sterp am discutat o singură dată, la finalul anului trecut, după ce a fost demis Mircea Rednic”.

Citește și:

Iureș maxim! ”Dacă vor să ajute Dinamo, să dea salarii”

Previous Transferurile lui Mureșan făcute praf
Next Dinamo nu mai sperie pe nimeni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *