--> -->

Scandal la finalul meciului cu oltenii


-->
Dinamo a pierdut în această seară, scor 1-2, meciul cu FC U Craiova, în etapa cu numărul 4 din play-out-ul Ligii 1. Partida a început perfect pentru alb-roși, cu un gol marcat de Irobiso.

Dinamo a făcut un meci relativ bun, iar fanii cu siguranță vor aprecia atitudinea de care au dat dovadă jucătorii, mai ales în repriza secundă.

FC U Craiova a reuşit să o învingă pe Dinamo în prelungirile duelului dintre cele două, graţie unui gol al lui Andrea Compagno.

În urma fluierului final, un scandal a izbucnit între cele două echipe, în urma unei cerţi între Sidibe şi Steliano Filip. Jucătorul belgian ”şi-o căutase” încă din timpul meciului, dar ”câinii” au izbucnit la finalul meciului, după ce au fost înfrânţi în prelungiri. Jucătorii şi staffurile celor două echipe s-au îmbulzit la mijlocul terenului, dar, în final, scandalul s-a lăsat fără urmări majore.

Marian Barbu, centralul delegat de CCA la duelul Dinamo – FC U Craiova 1948, și asistenții Valentin Avram și Imra Laszlo Bucsi au fost atacați de către o parte dintre suporterii echipei lui Dusan Uhrin. Ultrașii au aruncat cu diverse obiecte înspre brigada de arbitri care se îndepta către vestiare.

Citește și:

Continuă în Rusia, e căpitan la echipa lui

-->
Previous Vești bune din partea unui sponsor
Next Declarațiile lui Matei de la finalul meciului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.