Scandal la Dinamo: „Are alt interes”


-->
Deși la nviel de seniori, Dinamo e cu un picior în Liga 1 și cu celălalt în Liga 2, barajul arătând pe ce drum o va lua echipa din vară, la nivel de juniori echipa a stat mereu bine și foarte bine.

Echipa U19, antrenată este in semifinalele Ligii elitelor, însă această performanță poate fi umbrita de un scandal, după ce semifinala cu U Cluj a fost mutată la solicitarea ardelenilor. Antrenorul „câinilor”, Gică Mihali, a luat foc şi a izbucnit la adresa adversarilor.

Dinamo U-19 joacă în semifinala din Liga Elitelor cu U Cluj. “Roş-albii” au reuşit calificarea după o victorie concludentă împotriva rivalilor de la FCSB, scor 5-2. Toate golurile “câinilor” au fost marcate în acel meci de Daniel Constantin Dinu.

Cu câteva zile înainte de semifinală a izbucnit un scandal referitor la data de disputare a meciului. Clubul gazdă stabileşte programarea partidei, iar Dinamo a hotărât ca turul să se joace sâmbătă. Numai că, cei de la U Cluj au făcut presiuni ca meciul de la Bucureşti să se joace duminică, ceea ce s-a şi întâmplat.

Antrenorul lui Dinamo, Gică Mihali, a luat foc când a auzit de reprogramarea partidei şi a spus pentru FANATIK că nu a fost de acord ca meciul să se joace duminică pentru că nu vin cei de la U Cluj să facă programul la echipa lui:

“Dar acum, să vină U Cluj să îmi spună când să joc şi noi, ditamai clubul Dinamo, să acceptăm”

“În semifinalele Ligii Elitelor avem meci cu U Cluj şi primesc un telefon în care mi se spune să mutăm meciul duminică. Măi oameni buni, de ce să joc eu duminică meciul când U Cluj joacă mâine în Cupă? Ei sunt obligaţi să vină la mine sâmbătă.

Tehnicianul a spus că în ciuda faptului că meciul a fost programat duminică, el nu este de acord şi U Cluj are un cuvânt de spus doar în ceea ce priveşte programarea returului de pe teren propriu de săptămâna viitoare:

“Echipa gazdă îşi pune meciul când consideră. Clujul are alt interes, că au meci de Cupă. Dar nu e treaba mea ce fac ei. S-a mai întâmplat aşa o dată, dar am acceptat pentru că băieţii lui Hagi s-au calificat cu echipa naţională şi au venit direct de la lot. Erau vreo 7-8 jucători.

Dar acum, să vină U Cluj să îmi spună când să joc şi noi, ditamai clubul Dinamo, să acceptăm şi să spunem că jucăm duminică. Nu există aşa ceva. Păi noi acceptăm aşa ceva în detrimentul clubului nostru?

Săptămâna cealaltă, U Cluj să îşi pună când vrea meciul. Dar peste tot, pe site-ul Federaţiei şi oriunde, meciul era bătut în cuie pe 7 mai. Acum l-au mutat pe 8 mai. Eu le-am spus celor de la club că nu e posibil aşa ceva”, a spus antrenorul lui Dinamo U-19.

Citește și:

Elis Bakaj s-a lansat în afaceri în București

Previous Elis Bakaj s-a lansat în afaceri în București
Next A fost refuzat de Dinamo și s-a reorientat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *