Scandal imens între Filip și Kiriță


Giani Kiriță (45 de ani) a făcut praf mai mulți jucători de la Dinamo, după ce „câinii roșii” au retrogradat pentru prima dată în cei 74 ani de existență a clubului.

Unul dintre ei a fost Steliano Filip (28 de ani), despre care fostul închizător a declarat că este indecis în privința viitorului său și că „face numai figuri”.

Se pare că Filip a primit și mesaje private de la fostul dinamovist, așa cum a dezvăluit în emisiunea Fotbal Club. În cadrul unei intervenții telefonice, șeptarul din Ștefan cel Mare a explicat că a fost chiar amenințat cu bătaia de către Kiriță.

Filip susține că totul a plecat de la momentul în care a intrat în conflict cu Mircea Rednic (60 de ani), care l-a acuzat că i-a influențat plecarea de pe banca tehnică a lui Dinamo.

„Nu am ce să vorbesc cu Giani. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu de ce, dar mă abțin. De la faza cu Mircea Rednic. Nu e momentul să intru in discuție cu Giani.

Putea să îmi spună personal. Cum a putut să mă amenințe pe Instagram, putea sa îmi spună înainte!

A fost mai pe bătaie, pe smardoială. Am preferat să mă abțin. Când îi spui unui om ‘lasă că ne vedem și vezi ce se întâmplă’, nu e în regulă”, a declarat Filip la DigiSport ceva mai devreme.

Giani Kiriță nu a întârziat să-i răspundă

„Acest băiat eu cred că suferă de retard rău de tot, mă refer la retard fotbalistic. Uitați-vă la el și o să vedeți ce a putut să facă pe teren în acest campionat. E posibil să-i fi trimis și un mesaj pe Instagram, aici poate că are dreptate, dar ce smardoială visează el? Păi, el e în stare să se pună cu mine? Oricum, după tot ce a spus acum, îl sfătuiesc să mă evite prin oraș. Nu-i doresc să mai dea ochii cu mine. Niciodată! A făcut o grămadă de nenorociri la Dinamo, iar eu văd că tot mai are tupeul să apară și să vorbească. Cu el în echipă și cu altii ca el Dinamo a ajuns în B, asta este cel mai dureros”, a spus acum Giani Kiriță pentru ProSport.

„Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal” a spus Steliano Filip, la Digi Sport, lăsând de înțeles că Giani Kiriță l-ar fi amenințat printr-un mesaj pe Instagram: „A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om: Lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu…”.

Citește și:

Acuză liderii DDB: ”El ne putea salva”

Previous Augustin anunţă negocieri Dinamo - M.A.I
Next Ivanovski vrea și el să plece

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *