Scandal de proporții la viitoarea adversară a lui Dinamo


Continuă scandalul la Clinceni. Ionuț Chirilă mai e antrenor la Academica doar în acte. „Lanterna roșie” nu îl va demite, pentru a evita rezilierea unilaterală a contractului. Dar va apela la un artificiu: îl va suspenda pe Chirilă pe motiv de indisciplină și îl va instala pe Flavius Stoican ca „principal”, cu funcția de director tehnic în documente. Din toate aceste probleme, Dinamo poate profita mâine și să reușească să obțină cel de-al treilea succes din acest sezon.

Disputa internă de la Clinceni a continuat și astăzi. Ionuț Chirilă și primarul Adrian Budeanu s-au duelat în declarații în direct la TV.

De ultimă oră, Flavius Stoican, cel care urmează să preia echipa, nu a venit astăzi la antrenamentele Academicii, așteptând ca Ionuț Chirilă să-și încheie definitiv socotelile cu ilfovenii.

Doar că acest lucru nu pare că se va întâmpla prea curând. Chirilă nu e dispus să părăsească echipa fără să fie despăgubit financiar. În plus, acesta insistă să stea pe bancă la meciul cu Dinamo de vineri, formația din Ștefan cel Mare fiind cea la care tehnicianul a activat mulți ani la nivel de copii și juniori.

„Ionuț Chirilă nu ne lasă să tratăm în liniște meciul cu Dinamo! Se comportă mizerabil. Nu vom rezilia unilateral, nu ne permitem să îi plătim contractul până la final. Îl vom suspenda pe motive disciplinare” – Adrian Budeanu, primar Clinceni

Stoican fusese aproape să preia clubul și înaintea venirii lui Chirilă. Conducerea s-a răzgândit în ultimul moment, după ce Chirilă le-a promis că va aduce o serie de investitori la club.

Citește și:

VIDEO Adda, un gând de urmat pentru români: ”Aveți grijă de sufletul vostru!”. Ce viciu are

-->
Previous Dinamoviștii, obligați să anuleze deplasarea la Giurgiu
Next Parteneriat între Dinamo București și Dinamo Kiev

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *