S-au depus actele de insolvență?!


Dinamo trece prin cele mai dificile momente, iar fiecare zi aduce noi surprize pentru “câini”. Zilele trecute s-au zvonit că Dinamo va intra în curând în insolvență, dar reacția DDB-ului a fost destul de clară: „Dacă ar fi fost adevărat, ați fi aflat de la noi”.

FANATIK a aflat că o firmă de securitate a cerut intrarea în insolvenţă a clubului şi a depus actele pe 9 iunie la Secţia a VII-a Civilă din cadrul Tribunalului Bucureşti.

A fost cerută insolvenţa lui Dinamo în instanţă
Actele au fost depuse de firma Securikas Vector Sistem SRL şi au ca obiect procedura de insolvenţă a clubului Dinamo.

Conform datelor Ministerului Finanţelor, firma Securikas Vector Sistem SRL a fost înregistrată pe 5 martie 2014, iar în raportul financiar pe 2019 nu înregistrase niciun venit. În plus, firma avea datorii de 1.802 lei. De asemenea, în acel bilanţ nu era specificat numărul de angajaţi.

Mai mult decât atât, firma Securikas Vector Sistem SRL a înregistrat pierderi în anii 2014, 2015, 2016 şi 2017, fiind pe minus cu 1.105 lei în primii trei ani, ca mai apoi să scadă la 895 lei în urmă cu patru ani.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că oficialii lui Dinamo au pregătit actele pentru intrarea într-o nouă insolvenţă. Legea le permite “câinilor” să apeleze la această soluţie, după ce s-au împlinit deja cinci ani de când societatea care administrează clubul din Liga 1 a ieşit din insolvenţă.

„O insolvență nu înseamnă distrugerea unui club”

“În acest moment, eu nu ştiu despre aceste planuri de insolvenţă. Însă, pot fi oameni care stăpânesc acest domeniu şi care au un plan bine pus la punct. Dinamo a mai fost într-o insolvenţă din care a ieşit cu bine. Depinde cine o manageriază.

O insolvenţă nu înseamnă distrugerea unui club, ci poate să însemne sănătatea lui Dinamo şi relansarea pentru viitor. Jucătorii şi angajaţii ar fi fericiţi, pentru că nu se mai permit întârzieri, chiar dacă salariile ar fi mai mici.

Cu Dinamo, nu ştiu ce se va întâmpla, dar ceea ce pot să vă spun e că se fac eforturi uriaşe ca acest club să se salveze. Aşa s-a întâmplat şi în finalul sezonului trecut”, a declarat Marius Nicolae pentru FANATIK.

Citește și:

”Câinii” se vor duela cu Falcao!

-->
Previous Veste proastă pentru Dinamo
Next OFICIAL Suma necesară în cel mai scurt timp

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.