Șase jucători pentru Gigi Mulțescu


Gigi Mulțescu nu a primit niciun jucător din cei pe care i-a propus, dar în schimb au revenit șase jucători după împrumuturi pe care trebuie să-i pună pe picioare!

”Din nou acasă!

Șase jucători dinamoviști au revenit în această vară la echipa din Ștefan cel Mare, la antrenamentele conduse de Gheorghe Mulțescu în cantonamentul de la Săftica, după împrumuturi în ultimele sezoane competiționale, în prima ligă sau în liga secundă a României. Este vorba de portarul Mihai Alexandru Eșanu (foto), fundașii centrali Florin Bejan și Vlad Petru Gîsă, mijlocașii Geani Mihai Crețu și Alin Gabriel Lazăr, precum și atacantul Cătălin Ionuț Măgureanu”, se arată pe site-ul oficial al ”câinilor”.

Mihai Alexandru Eșanu, născut pe 25 iulie 1998, portar crescut la Centrul de Copii și Juniori ai clubului din Ștefan cel Mare, a fost împrumutat sezonul trecut la Farul Constanța, în Liga 2. Câștigător al Ligii Elitelor și campion al României cu Dinamo U19 în urmă cu trei ani, Eșanu a mai apărat în carieră la echipa secundă Dinamo II și la divizionarele secunde CS Balotești și Daco Getica București.

Citește și:

Un ex-dinamovist și un internațional de tineret, testați pozitiv cu noul coronavirus! Primele reacții

Previous Rufo Collado rupe tăcerea: "Asta vom face"
Next Prunea, atac fără precedent: ”Șobolanii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *