Sărbători urâte pentru ”câini”. Mesajul conducerii


-->
Dinamo traversează iar un moment foarte prost, greu în istoria echipei. Practic au pierdut șansele la un sezon în play-off și se pregătesc în această iarnă de a rezista un nou sezon în a se bate cu formațiile din josul clasamentului.

Jucătorii dau vina pe conducători pentru situația creată, șefii consideră că fotbaliștii trebuie să arate că știu fotbal pe teren și abia apoi să se plângă că nu sunt plătiți la zi. Cei care suferă sunt suporterii, care plătesc carduri de membru pentru a ajuta echipa, fac deplasări mereu cu ei, cumpără bilete și sunt răsplătiți cu al treilea sezon în play-out.

Cine este vinovat? Toți sunt vinovați. Atât fotbaliștii, cât și conducătorii. Nici unii, nici alții, n-au știut să managerieze situația grea prin care trece clubul. Un loc în primele 6 echipe le aduceau șefilor bani mai mulți, iar jucătorilor stabilitate financiară. Așa probabil se va renunța la o bună parte dintre cei cu salarii mari pentru a nu se ajunge la faliment.

Jucătorii au plecat în vacanțe fără nicio promisiune clară în ceea ce privește plata salariile. Ci doar să se întoarcă la reunire pe 6 ianuarie. Vor avea o vacanță scurtă, fără bani și fără gânduri de mare performanță. Trist, dar adevărat.

Citește și:

Florentin Petre și Liviu Ciobotariu explică situația de la Dinamo

Previous Rednic, aproape să revină în Liga 1
Next VIDEO Dusan Uhrin le-a vorbit în română puștilor de la juniori: ”Haide, Dinamo!!!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *