--> -->

Sărbătoare la Dinamo. Vin banii astăzi de la spanioli EXCLUSIV


-->
Veste bună astăzi pentru dinamoviști! ”Câinii” vor avea în sfârșit conturile pline, iar jucătorii se vor putea concentra de acum doar pe partidele pe care le au de disputat. 15 octombrie este ziua în care o parte dintre jucători ajunseseră la salarii restante pe 3 luni.

Spaniolii însă au anunțat de când au venit că nu vor mai fi probleme cu banii la Dinamo și se țin de cuvânt deși sunt datorii foarte mari de achitat moștenite din perioada Negoiță pe care tot ei și le-au asumat atunci când au preluat clubul.

În club vor intra astăzi 200.000 de euro de la LPF pentru drepturile TV și o sumă și mai mare virată ieri în conturile clubului de Pablo Cortacero prin care se vor plăti salariile către jucători, dar și cei 20.000 de euro către Nistor care trebuiesc plătiți urgent până pe 21 octombrie, altfel Dinamo riscă depunctarea, dar și alte datorii urgente pe care clubul le are de achitat.

”Am făcut transferul pentru achitarea salariilor restante și banii vor intra în club și ulterior în conturile jucătorilor”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

Această veste vine înaintea meciului de duminică, de la 21:30, cu Universitatea Craiova, o partidă extrem de importantă pentru ”câini”, care sunt pe locul 14 în Liga 1 cu 5 puncte acumulate și nu mai au voie să facă pași greșiți.

De asemenea, Pablo Cortacero va mai vira zilele viitoare 530.000 de euro, suma necesară pentru a achita datoria către ANAF, scadentă săptămâna viitoare.

Citește și:

Interviu eveniment cu Rufo Collado: ”Implementați VAR” A lămurit problema banilor

-->
Previous Interviu eveniment cu Rufo Collado: ”Implementați VAR” A lămurit problema banilor
Next Dinamo are ofertă pentru una dintre vedetele aduse de Rufo Collado

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.