Sărbătoare la Dinamo! Au luat titlul


Dinamo București este în sărbătoare. Echipa de handbal a cucerit al șaptelea titlu național consecutiv, consolidând dominarea din ultimul deceniu.

Handbaliștii lui Xavier Pascual au avut o săptămână de neuitat. Mai întâi, au câștigat pe terenul gigantului THW Kiel, în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin. Chiar dacă au fost eliminați din competiție, succesul din Germania, venit în ultimele 5 secunde ale partidei, va rămâne în istorie.

La doar 3 zile de la acea partidă, Dinamo a avut meci de campionat cu HC Vaslui, în Liga Zimbrilor. O victorie le-ar fi asigurat roș-albilor și matematic titlul de campioană. Iar „dulăii” nu au ratat șansa oferită. Au câștigat lejer, scor 39-29 (21-15 la pauză), și au dat startul sărbătorii în Sala Dinamo, plină cu fanii roș-albi. A fost al șaptelea titlu consecutiv în prima divizie din România și al 19-lea din istoria lui Dinamo.

Dinamoviștii au o linie de clasament fantastică. 22 de meciuri, 22 de victorii, 831 de goluri marcate și 626 primite. Următoarea clasată, CSM Constanța, a adunat 54 de puncte în 23 de partide.

Foto: GSP

Citește și

Dinamo, pe datorie. Jucătorii plătiți, angajații stau la rând

 

Previous Alte datorii: Cerere de plată întemeiată
Next 3 aprilie, zi importantă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *