SĂRBĂTOARE astăzi 500.000 de euro în conturile lui Dinamo


Dinamo poate respira pentru moment liniștită. Jucătorii își vor primi astăzi cea mai mare parte din bani în conturi, după o lungă perioadă în care au stat neplătiți.

Doardinamo.ro vă prezintă detaliat situația de la formația din Ștefan cel Mare. Cei de la LPF le-au trimis aseară ”câinilor” un mesaj clar: ”Vă rugăm să emiteți factura pentru rata 2 drepturi TV în suma de 2447747,30 lei cu TVA inclus”. Mai exact 502.082 euro.

Ce se va întâmpla cu acești bani? Suma pare mare, dar nu este chiar așa având în vedere datoriile ”câinilor”. Din aceasta se va plăti salariile jucătorilor care s-au înțeles cu Dinamo pentru micșorarea contractelor. Ceea ce nu se știe este că fotbaliștii lui Dinamo au fost convinși de DDB să mai renunțe și la un salariu și jumătate, două, din câte aveau de primit, în funcție de cât de mare era suma pe care o primeau lunar. Astfel, din 5 luni cât ar fi avut restanțe pe 15 februarie, încasează acum doar 2-3 luni, în funcție de cum s-au înțeles individual cu jucătorii.

Astfel, la Dinamo va fi în sfârșit sărbătoare pentru că de mult n-au mai primit fotbaliștii mesaj de la bancă că le-au intrat bani în conturi.

”Trebuie să păstrăm însă ceva din acești bani și pentru cheltuielile curente ale clubului, deplasări, pentru că ne așteaptă o perioadă grea. Și este foarte important ca suporterii să cotizeze în continuare pentru că acești bani se vor epuiza foarte repede”, ne-a explicat o sursă din interiorul clubului.

Citește și:

Părintele Pimen Vlad din Muntele Athos: ”Eu asta iau pentru imunitate”

Previous Yuri Lodygin, în negocieri cu Dinamo. Mesajul impresarilor
Next Steliano Filip: ”Sunt membru DDB” Mesaj pentru fani VIDEO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *