Șapte dinamoviști convocați la loturile naționale


Forma bună prin care trec dinamoviștii vine și cu răsplata convocării acestora la națională. Nu mai puțin de 7 jucători au fost convocați la loturile naționale, atât la seniori, cât și la cele under.

Anunțurile clubului

„Pentru România U21, U20 și U18

Antonio Bordușanu a fost convocat la reprezentativa U20 a României, numărul dinamoviștilor la loturile naționale ale țării noastre ajungând la 3, după Costin Amzăr la U21 și Alexandru Irimia la U18. 🇷🇴

Pregătită de Costin Curelea, selecționata U20 a României va disputa două meciuri la Târgoviște, împotriva Italiei (21 martie) și Poloniei (26 martie), în cadrul Elite League U20.

România U21 (antrenor Daniel Pancu) va relua campania de calificare la EURO U21, de anul viitor, cu meciul retur împotriva Armeniei (26 martie), în deplasare, pe Armavir Stadium, în timp ce România U18 (antrenor Ion Marin) are în program două jocuri amicale cu Suedia (22 martie) și Norvegia (24 martie).

Convocări și la alte naționale

Jocul remarcabil al echipei noastre în SuperLigă, dublat de rezultatele înregistrate în 2024, este urmat, firesc, de primele convocări la loturile naționale pentru patru dintre componenții lotului dinamovist.

Este vorba despre fundașii centrali Darko Velkovski (Macedonia de Nord) și Edgar Ié (Guineea-Bissau), atacantul Hakim Abdallah (Madagascar) și portarul Dorian Railean (Moldova), convocați în perioada 18-27 martie.

Mai jos, cifrele internaționalilor dinamoviști în SuperLigă:

Darko Velkovski ➡️ 8 meciuri ⚽ 1 gol
Edgar Ié ➡️ 4 meciuri
Hakim Abdallah ➡️ 28 meciuri ⚽ 4 goluri
Dorian Railean ➡️ 8 meciuri, rezervă

Citește și:

Piedone și-a prezentat candidații: „La 2 va fi candidat-surpriză!”. Și fiul său e în plan

Previous Echipele probabile la Hermannstadt-Dinamo
Next Ce nu s-a văzut la TV după finalul meciului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *