Săptămâna foarte importanta pentru Dinamo


Săptămâna aceasta este cu adevărat importantă pentru suflarea dinamovistă. Echipa poate ajunge în finala Cupei României după 5 ani de absență. Un meci cu trofeul pe masă nu poate fi decât un cadou extraordinar pentru fani, cei care au menținut Dinamo în viață. Faptul că meciul se va juca și cu spectatori ar reprezenta de asemenea un alt cadou pe care fanii îl merită din plin.

Tot mâine este și următorul termen în procesul intentat de Pablo Cortacero. Rufo Collado ar putea fi reprezentantul în instanță al acționarului-majoritar al lui Dinamo, după spusele lui Constantin Eftimescu

Un alt eveniment sportiv important va mai fi și la finalul săptămânii, meciul cu FC Argeș, căci o eventuală victorie coroborată cu alte rezultate din play-out ar putea să o salveze matematic pe Dinamo de la jucarea unui baraj de salvare. De asemenea, o victorie cu FC Argeș ar apropia-o la doar un punct de piteșteni, iar „câinii” pot juca ultima partidă cu Chindia pentru locul 8, loc care asigură un meci de baraj cu locul 7. Învingătoarea acestui baraj va juca un alt baraj cu o echipă din play-off (locul 3 sau 4, în funcție de bine va câștiga cupa) pentru locul din Conference League. Totuși, o prezență mai bună în clasament le-ar aduce dinamoviștilor și mai mulți bani din drepturile TV.

Așadar, există 2 posibilități prin care Dinamo ar putea ajunge în această competiție nou înființată, din care s-ar aduce o sumă importantă în vistieria clubului.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ O comună cu două comori spectaculoase

-->
Previous Ion Marin e sigur: „Nu sunt eroi”
Next Anunț îngrijorător: „Nu cred că va rămâne”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *