Săptămâna decisivă. Pablo Cortacero poate pierde pachetul majoritar


Nuevo Dinamo dă semne de viață sportivă, dar este în moarte clinică din punct de vedere financiar. Așa că toți cei care iubesc clubul din Ștefan cel Mare au încercat să găsească modalități prin care clubul să scape de Pablo Cortacero, care de când l-a preluat cu 1 leu care nici ăla nu a mai fost achitat către Negoiță, n-a virat niciun ban în conturi!

Jucătorii sunt disperați pentru că se tem că nu știu cine le este patron, nu știu nici dacă își vor mai lua vreodată salariile având în vedere că se vorbește în vestiar chiar și despre cuvântul faliment. Dar încă odată cei care conduc Program DDB au un plan bine stabilit pentru a scăpa de Pablo Cortacero și oamenii pe care acesta i-a adus la Dinamo.

Din informațiile FANATIK.RO, fanii din Program DDB și-au cerut o parte din banii, 100.000 de euro, cu care au împrumutat Dinamo în vară și data limită la care trebuiau să fie achitați acești bani de către club a fost 1 noiembrie. Suporterii au fost amânați și le-au cerut clar spaniolilor că dacă nu pot să-i dea înapoi să le dea acțiuni.

Fanii mai au pregătiți încă 200.000 de euro cu care clubul ar reuși să respecte fair-play-ul financiar până pe 30 noiembrie și să nu fie amendată de FRF și nici să piardă 6 puncte din 9 acumulate în prezent în Liga 1! Pentru că datoriile pe care Dinamo trebuie să le plătească pentru a nu fi amendată sunt în jurul sumei de 150.000 de euro!

Astfel, se ajunge la suma de 300.000 de euro și fanii vor în schimbul banilor încă 30% din acțiunile clubului! Astfel, cu cele 20,6% acțiuni pe care Asociația Peluza Cătălin Hîldan le are în prezent ar ajunge la 50,6% din acțiuni și ar deveni acționari majoritari!

”Cortacero a preluat 72% din acțiuni împrumutând clubul cu 600.000 de euro. E normal că dacă suporterii împrumută acum clubul cu 300.000 de euro să ceară 30% din acțiuni având în vedere că spaniolii n-au mai adus niciun ban și clubul se îndreaptă spre colaps financiar. Dar dacă Cortacero și ai lui nu vor aduce bani și-i vor refuza și pe suporteri este clar că este un plan bine pus la punct ca să falimenteze clubul”, a mărturisit o sursă pentru FANATIK.RO.

Astfel, săptămâna viitoare poate fi decisivă pentru viitorul clubului din Ștefan cel Mare. Dacă reușesc să preia clubul, suporterii au și un plan de a-l salva de la faliment.

De când au venit la Dinamo, spaniolii au încercat să-i înlăture pe fanii din Program DDB din viața clubului deși declarativ spuneau altceva. Prima dată când a ajuns în România, Pablo Cortacero nu și-a făcut și timp să discute cu liderii DDB. Ulterior, nu le-a mai dat ok-ul nici pentru al treilea echipament al clubului deși au existat promisiuni în acest sens și schimburi de e-mailuri între cele două părți. De asemenea, nici numele Doar Dinamo București de pe tricourile jucătorilor nu a mai existat în acest sezon, motivul oficial fiind că păstrează acele locuri pentru potențiali sponsori.

”Cred că singurul aspect credibil în toată această ecuație la Dinamo e DDB-ul, sunt suporterii, care efectiv au promis, au ajutat imediat, încearcă să ajute în continuare, deși sunt total dați la o parte chiar dacă încearcă să spună unii și alții să spună că sunt alături de noi, pentru ei am jucat, pentru ei facem, TEXTE!”, a declarat aseară Daniel Stanciu, membru și el în Program DDB, la Digi Sport.

Citește și:

Unul dintre cei mai buni jucători de aseară s-a accidentat: ”Sunt în spital” EXCLUSIV

-->
Previous Unul dintre cei mai buni jucători de aseară s-a accidentat: ”Sunt în spital” EXCLUSIV
Next Valentin Lazăr le dă speranțe "câinilor": "Asta se va întâmpla"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.